Ψηλά στη λίστα της Γαλατασαράι ο Άκπομ

Ψηλά στη λίστα της Γαλατασαράι ο Άκπομ

Ο Τσούμπα Άκπομ βρίσκεται στο στόχαστρο της Γαλατασαράι για την θερινή μεταγραφική περίοδο, με τους Τούρκους να ψάχνουν φορ.

Ο Τσούμπα Άκπομ τη φετινή σεζόν με την φανέλα της Μίντλεσμπρο πραγματοποιεί την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων τόσο στην Αγγλία όσο και στο εξωτερικό.

Ο πρώην κεντρικός επιθετικός του ΠΑΟΚ φέτος με την «Μπόρο», έχει σημειώσει σε 33 συμμετοχές, 26 γκολ και 2 ασίστ στην Τσάμπιονσιπ και είναι πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 8 γκολ περισσότερα από τον δεύτερο σκόρερ.

Διαβάστε επίσης: Δεν υπάρχει η ΕΠΟ! Μετά τους μεθυσμένους Πολωνούς, επιλέγουν τον Διαμαντόπουλο στο ΑΕΚ-Αρης!

Ο 27χρονος Άγγλος επιθετικός με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, έχει οδηγήσει την ομάδα του να έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στη κατηγορία (72), με λιγότερα γκολ μόνο από την Μπέρνλι (76), που ήδη προβιβάστηκε στην Premier League. Παράλληλα η Μίντλεσμπρο βρίσκεται μέσα στις θέσεις που οδηγούν στα playoff της δεύτερης κατηγορίας στο Νησί.

Ο Άκπομ, μετά από 3 χρόνια στην ομάδα στην ομάδα της Βορειοανατολικής Αγγλίας, ετοιμάζεται είτε να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια της Premier League, με αρκετές σειρήνες να ηχούν από το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, αλλά και η Γαλατασαράι έχει μπει πολύ δυνατά στο κόλπο της απόκτησής του.

Η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της γείτονος χώρας, όντας στο +9 από τη Φενέρμπαχτσε με παιχνίδι περισσότερο και θέλει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, μιας και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στους ομίλους του Champions League.

To μέλλον του Ικάρντι είναι αβέβαιο με δεδομένο πως ο σπουδαίος Γάλλος, Γκομίς, βρίσκεται στο 37ο έτος της ηλικίας του, χρειάζεται άμεση ανανέωση στη «Γαλατά» και ο Άκπομ φαντάζει η ιδανική επιλογή ενός σύγχρονου φορ για τα επόμενα χρόνια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ