Τσάβι: «Τίτλοι τέλους» για ακόμα έναν μεγάλο!

Τσάβι: «Τίτλοι τέλους» για ακόμα έναν μεγάλο!

Τίτλους τέλους σε μία μεγάλη καριέρα αποφάσισε να βάλει στο τέλος της φετινής σεζόν ο Τσάβι ενώ σκέφτεται να ασχοληθεί με την προπονητική.

Άλλος ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο λόγος για τον Τσάβι Ερνάντεθ, ο οποίος αποκάλυψε σε δηλώσεις του στην καταλανική εφημερίδα «Sport», πως η τρέχουσα σεζόν θα είναι και η τελευταία του σαν ποδοσφαιριστής ενώ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την προπονητική.

«Είχα την τύχη να μην τραυματιστώ και νομίζω πως η καριέρα μου φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Υπήρχε μία πτώση. Το Κατάρ μου το επέτρεψε. Τώρα βλέπω τον εαυτό μου πιο κουρασμένο, είναι πιο δύσκολο να ανακάμψω. Αυτή είναι σίγουρα η τελευταία μου χρονιά σαν ποδοσφαιριστής. Έχω στο μυαλό να πάρω το δίπλωμα της προπονητικής και να γίνω προπονητής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 37χρονος μέσος.

Ο Ισπανός χαφ ήταν μέλος της Μπαρτσελόνα για 17 σερί σεζόν, πραγματοποίησε 767 συμμετοχές, πέτυχε 85 γκολ και κατέκτησε 25 τίτλους. Ήταν μέλος της χρυσής γενιάς της Ισπανίας που πήρε 2 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (2008,2012) και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο (2010) και αγωνίστηκε σε 133 ματς σκοράροντας 13 φορές. Από το 2015 και μετά είναι μέλος της Αλ Σαντ του Κατάρ οπού σε 63 αγώνες σημείωσε 15 τέρματα και κατέκτησε ένα Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ