Τσάβες – Μπεφνίκα 1-0: Απίθανο κάζο για τους «Αετούς» με μοιραίο τον Οταμέντι

Τσάβες – Μπεφνίκα 1-0: Απίθανο κάζο για τους «Αετούς» με μοιραίο τον Οταμέντι

Καταστροφή στις καθυστερήσεις για την Μπενφίκα, με τον Οταμέντι να χάνει απίστευτη ευκαιρία για τη νίκη και στη συνέχεια να δίνει γκολ-δώρο στην Τσάβες (1-0). Χαμόγελα για την Πόρτο...

Τις χειρότερες μέρες της φετινής σεζόν διανύει η Μπενφίκα! Μετά την ήττα από την Πόρτο (1-2) στο μεγάλο ντέρμπι όπου με νίκη θα σφράγιζε τον τίτλο, την ήττα από την Ίντερ (0-2) στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Champions League, το κακό τρίτωσε για τους «Αετούς».

Σε ένα σενάριο βγαλμένο από τον χειρότερο εφιάλτη της, η Μπενφίκα είδε την Τσάβες να παίρνει τη νίκη με 1-0 στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και πλέον αν η Πόρτο πάρει το δικό της παιχνίδι, κόντρα στη Σάντα Κλάρα, θα την πλησιάσει στους τέσσερις βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: «Γκατούζο» δεν είναι όνομα, είναι διαβατήριο

Η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου κυριάρχησε κόντρα στην Τσάβες, αλλά δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της στο ματς ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Οταμέντι με κεφαλιά από τα δύο μέτρα δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Βίτορ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, δύο λεπτά αργότερα, ο Αργεντινός στόπερ έκανε λάθος κοντρόλ έξω από την περιοχή, ο Αμπάς του πήρε την μπάλα και σε τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο δεν αστόχησε γράφοντας το 1-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ