Μπέτις – Εσπανιόλ 3-1: Επιστροφή στις νίκες και στις ευρωπαϊκές βλέψεις

Μπέτις – Εσπανιόλ 3-1: Επιστροφή στις νίκες και στις ευρωπαϊκές βλέψεις

Η Μπέτις επικράτησε με 3-1 της Εσπανιόλ και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας ενώ οι Καταλανοί έμειναν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά από δύο ματς που δεν πήρε βαθμό, η Μπέτις επικράτησε της Εσπανιόλ με 3-1 στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση της La Liga, προσπερνώντας τη Βιγιαρεάλ. Από την άλλη, η ομάδα της Βαρκελώνης «βυθίστηκε» ακόμη περισσότερο αφού ηττήθηκε για έκτο σερί παιχνίδι και παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αγιόθε στο 27′ και Μιράντα στο 34′ έδωσαν προβάδισμα με δύο γκολ στην Μπέτις, αλλά το ανάποδο ψαλίδι του Μόντες στο 48′ έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους. Στο 69′ ο Καρβάλιο διαμόρφωσε το τελικό 3-1 αφού στην τελευταία φάση του αγώνα ακυρώθηκε το γκολ του Μπρέθγουεϊτ για την Εσπανιόλ.

Διαβάστε επίσης: «Γκατούζο» δεν είναι όνομα, είναι διαβατήριο

Μπέτις: Σίλβα, Έντγκαρ, Μοντόγια, Μιράνδα, Γουαρδάδο (89’ Ακουόκου), Καρβάλιο (81’ Χοακίν) , Φελίπε, Ροντρίγκες, Αγιόθε Πέρεθ (89’ Γουίλιαν Ζοσέ), Ιγκλέσιας (62’ Ρόδρι), Ενρίκε

Εσπανιόλ: Πατσέκο, Γκόμεθ, Καμπρέρα, Ρουμπέν Σάντσεθ (79’ Πιέρ Γκαμπριέλ), Νταρντέρ (79’ Ντ. Γκόμεθ), Βινίσιους (79’ Μπαρέ), Μελαμέδ (59’ Σουάρεθ), Μπρέθγουεϊτ, Πουάδο (68’ Πεδρόρα), Χοσέλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ