Έκπληξη με Χάμες: Ποια Ισπανική ομάδα μπήκε για την απόκτηση του

Έκπληξη με Χάμες: Ποια Ισπανική ομάδα μπήκε για την απόκτηση του

Ακόμη ένας υποψήφιος μνηστήρας για τον Κολομβιανό σταρ.

Ολυμπιακός πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Χάμες Ροντρίγκες μετά από επτά μήνες παρουσίας του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού στο λιμάνι.

Ο Χάμες κυκλοφορεί ελεύθερος και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του, με τις ομάδες να κάνουν… ουρά για να τον αποκτήσουν τόσο στη Λατινική Αμερική, αλλά και στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαρινάκης επιλέγει Γκατούζο για το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού και την αντοχή του Ιταλού στην πίεση

Τα σενάρια γύρω από το μέλλον του δίνουν και παίρνουν, με τον 31χρονο να φέρεται πως έχει προτάσεις στα χέρια του από Μπεσίκτας και Γαλατασαράι, αλλά και από άλλες ομάδες που δεν έχουν γίνει γνωστές, ενώ έχει κρούσεις και από τη Βραζιλία και την Κολομβία.

Τελευταία ομάδα που μπήκε στην κουβέντα είναι η Μπέτις. Οι Ισπανοί φαίνεται να «τσεκάρουν» και αυτοί με την σειρά τους την περίπτωση του Κολομβιανού, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του 30χρονου άσου.

Ακόμη ένας λόγος που η Μπέτις στρέφει το βλέμμα της στον Χάμες είναι και το μεγάλο χρονικό διάστημα στο οποίο θα μείνει εκτός ο Φεκίρ (δύο μήνες) με τους Ισπανούς να βλέπουν τον αντικαταστάτη του Γάλλου στο πρόσωπο του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ