«Μπορεί να φτάσει τους Μέσι και Κριστιάνο ο Ντε Μπρούιν»

«Μπορεί να φτάσει τους Μέσι και Κριστιάνο ο Ντε Μπρούιν»

Όλα τα φόντα για να γίνει στο μέλλον ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, σαν τους Μέσι και Κριστιάνο, έχει ο Κέβιν Ντε Μπρούιν, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Κέβιν Ντε Μπρούιν. Ο νεαρός μέσος είναι ο «μαέστρος» για τους «πολίτες», οι οποίοι χάρη σ’ εκείνον πετάνε… φωτιές στην επίθεση.

Ο πρώην παίκτης της Βόλφσμπουργκ αν συνεχίσει έτσι, μπορεί άνετα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να φτάσει τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται με δηλώσεις του ο τεχνικός της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

«Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν έχει όλες τις δυνατότητες για να γίνει το νούμερο ένα του κόσμου σύντομα. Μπορεί πολύ εύκολα στο μέλλον να φτάσει στο επίπεδο του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι. Ωστόσο, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει και ο ίδιος να καταλάβει πως αυτό θα συμβεί μόνο αν καταφέρει με δικά του γκολ να δώσει νίκες στην ομάδα του σε κρίσιμα ματς», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ