Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Η ιστορία του Μιγκέλ Τορέν με τα τέσσερα δολοφονημένα αδέρφια

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Η ιστορία του Μιγκέλ Τορέν με τα τέσσερα δολοφονημένα αδέρφια

Ο αμυντικός της Αργεντίνος Τζούνιορ, Μιγκέλ Τορέν θρηνεί την απώλεια και του τέταρτου αδερφού του ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Για τέταρτη φορά τα τελευταία 13 χρόνια η μοίρα αποφασίζει να παίξει ένα άσχημο παιχνίδι στον αμυντικό της Αργεντίνος Τζούνιορ, Μιγκέλ Τορέν.

Πιο συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου, ο μεγάλος αδερφός του 34χρονου αμυντικού, Χοσέ πυροβολήθηκε πέντε φορές στην πόρτα του σπιτιού του, που βρίσκεται σε έναν παράτυπο οικισμό δίπλα στη φυλακή στο δυτικό τμήμα της πόλης του Ροσάριο.

Διαβάστε επίσης: Champions League: Οι 24 ομάδες που προκρίθηκαν απευθείας στους ομίλους και τα γκρουπ δυναμικότητας

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά οι προσπάθειες των γιατρών δεν ήταν αρκετές για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το τραγικό όμως της υπόθεσης είναι ότι αυτός είναι ο τέταρτος αδερφός του Μιγκέλ Τορέν, που χάνει τη ζωή του με τέτοιον τρόπο. Στις 25 Αυγούστου του 2021 ο αδελφός του, Λουίς δέχθηκε πυρά από δύο αγνώστους ξανά σε γειτονιά του Ροσάρι, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή σε ηλικία 43 ετών.

Στις 24 Απριλίου 2010, όταν ο Τορέν φορούσε τα χρώματα της Σέρρο Πορτένιο, ο άλλος αδερφός του, Γουόλτερ έπεσε νεκρός από πυρά μιας συμμορίας, σε ηλικία 32 ετών.

Στις 21 Μαΐου του 2020, ο τρίτος αδερφός του Μιγκέλ, Γκαμπριέλ ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και παρόλο που υπήρχαν διαφορετικές εκδοχές για το γεγονός, ο θάνατός του δεν διευκρινίστηκε.

«Σήμερα πρέπει να αποχαιρετήσω τον μεγάλο μου αδερφό… Όλοι θα ήθελαν να έχουν έναν αδερφό που θα έδινε τη ζωή του για έναν και ήταν έτσι, με φρόντιζε όταν ήταν αγόρι και όταν μεγάλωσε. Είχε αρετές και κάποιες όχι τόσο πολλές, αλλά προτιμώ τα ανέκδοτα και τα πράγματα που περάσαμε μαζί ως παιδιά και μεγάλοι. Ήταν αυτός που χάρηκε για τους θριάμβους μου, για την οικογένειά μου… Αυτός που μου είπε: «Δεν μπορούσα, αλλά εσύ μπορούσες και είμαι χαρούμενος με αυτό». Αναπαύσου εν ειρήνη, όλοι υποφέρουμε αρκετά και ο καθένας αντέχει τον πόνο του όσο μπορεί. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ που αγαπάτε τα παιδιά μου», δημοσίευσε ο αμυντικός της Αργεντίνος Τζούνιορ το απόγευμα της Κυριακής μέσα από ένα story στο Instagram στο οποίο έδειξε δύο φωτογραφίες αγκαλιά με τον μεγαλύτερο αδερφό του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ