Θέλει να παίξει στη Βραζιλία ο Χάμες – Ρώτησε τον Ροντινέι για τη Φλαμένγκο

Θέλει να παίξει στη Βραζιλία ο Χάμες – Ρώτησε τον Ροντινέι για τη Φλαμένγκο

Ο Χάμες Ροντρίγκες, εξετάζει τις ειπογές του για την συνέχεια της καριέρας του, μετά τον Ολυμπιακό και ρώτησε τον Ροντινέι για τη Φλαμένγκο.

Ο Χάμες Ροντρίγκες, μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, σκέφτεται το επόμενο βήμα της καριέρας του, με το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα να αποτελεί μία επιλογή για αυτόν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ροντινέι.

Ο βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού, παραχώρησε συνέντευξη στην κολομβιανή έκδοση της «AS», μιλώντας και για τον μέχρι πρότινως συμπαίκτη του στους «Πειραιώτες».

Διαβάστε επίσης: Χαμός με σταρ του NBA και πορνοστάρ – «Με γαμ@@@@ χωρίς προφυλακτικό τόσες φορές και άφησες άλλη έγκυο»

Ο Ροντινέι είπε πως ο Κολομβιανός σταρ ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στο εθνικό πρωτάθλημα της Βραζιλίας, ρωτόντας τον παράλληλα για το ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα της Φλαμένγκο, στην οποία αγωνιζόταν ο μπακ των «Ερυθρόλευκων» για 7 χρόνια, πριν έρθει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ροντινέι:

«Ο Χάμες είναι ο πιο επιτυχημένος παίκτης στην Κολομβία, έχει πολλούς Βραζιλιάνους φίλους. Ήρθε ήδη στη Βραζιλία για να παίξει το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Κόπα Αμέρικα. Ο Βιδάλ πάντα έλεγε στον Χάμες όταν ήταν στο Μόναχο ότι μια μέρα ήθελε να παίξει στη Βραζιλία, στη Φλαμένγκο και ο Χάμες θέλει επίσης να παίξει στη Βραζιλία. Του αρέσουν πολύ οι Βραζιλιάνοι.

Ο Χάμες θα αγωνιστεί σίγουρα σε ομάδα της Βραζιλία και να σας πω ότι με ρωτούσε, πώς είναι η Φλαμένγκο; και είναι φυσιολογικό, γιατί έζησα εδώ 7 χρόνια, ήρθα στον Ολυμπιακό μέσω της Φλαμένγκο».

Για τον αν τον ρώτησε για τη Φλαμένγκο: «Φυσικά και ρωτούσε, αλλά αυτός και ο μάνατερ του είναι αυτοί που θα αποφασίσουν πού θα πάνε. Μποταφόγκο, Κορίνθιανς, Παλμέιρας, Φλαμένγκο, πρέπει να πάρει την απόφαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ