Χαμός για Χάμες – Πολλά λεφτά στο τραπέζι

Χαμός για Χάμες – Πολλά λεφτά στο τραπέζι

Νέα σενάρια για την επόμενη ομάδα του Χάμες Ροντρίγκες.

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται εδώ και καιρό ο Χάμες Ροντρίγκες.

Οι δρόμοι του Κολομβιανού άσου με τον Ολυμπιακό χώρισαν και ο 31χρονος μεσοεπιθετικός παραμένει στην αγορά των ελευθέρων.

Διαβάστε επίσης: Ποστέκογλου: Να γιατί τον θέλει τόσο η Τότεναμ (pics)

Τα σενάρια για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του Χάμες δίνουν και παίρνουν, με τους Βραζιλιάνους να φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την περίπτωση της Μποταφόγκο.

Παρόλο τις φήμες για deal του Κολομβιανού με την Μπεσίκτας, στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, γίνονται αναφορές για νέο δυναμικό μπάσιμο της Μποταφόγκο.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της ιστοσελίδας gol.caracoltv.com, φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέα πρόταση για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Έχω πληροφορίες από τον Χάμες Ροντρίγκες, στον οποίο η Μποταφόγκο έκανε νέα προσφορά. Προσέφεραν 3 εκατομμύρια (δολάρια) τον χρόνο για να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο», αποκάλυψε η δημοσιογράφος Μαρίνα Γρανζιέρα.

Μένει να φανεί που θα κάτσει η… μπίλια με τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του Χάμες Ροντρίγκες. Ο 31χρονος ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες, ενώ για να διατηρηθεί σε φόρμα, ακολουθεί ατομικές προπονήσεις στην πατρίδα του, την Κολομβία.

Θυμίζουμε, πως το ερυθρόλευκο κοντέρ για τον Χάμες κατέγραψε 5 γκολ και 6 ασίστ σε 23 συμμετοχές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ