Το αντίο του Ιμπραΐμοβιτς στο ποδόσφαιρο: «Η βόλτα τελείωσε» (pic)

Το αντίο του Ιμπραΐμοβιτς στο ποδόσφαιρο: «Η βόλτα τελείωσε» (pic)

Με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είπε και επίσημα το αντίο του στο ποδόσφαιρο, κάνοντας τον απολογισμό του και μια ξεχωριστή αναφορά στον Μίνο Ραϊόλα.

Ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου έκλεισε. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά από μια σπουδαία καριέρα 20 χρόνων αποφάσισε να αποχωρήσει από τα γήπεδα και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της Μίλαν στον τελευταία αγώνα της σεζόν για τους «ροσονέρι».

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, ο Ίμπρα αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Μίλαν και μαζί το άθλημα που λάτρεψε. Λίγες μέρες μετά, έκανε μια ανάρτηση στα soxial media, ευχαριστώντας για ακόμα μία φορά τον κόσμο, ενώ έκανε και μια αναδρομή στο παρελθόν και τις ομάδες των οποίων φόρεσε τις φανέλες.

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον επί χρόνια μανατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα.

«Άρχισε με ένα όνειρο. Ένα όνειρο που μεταμορφώθηκε από απίθανο σε πιθανό. Γεννήθηκα στο Μάλμε, έγινα μεγάλος στο Άμστερνταμ και πιο σοφός στο Τορίνο. Έγινα ένα λιοντάρι στην Βαρκελώνη. Μεγάλωσα στο Μιλάνο και είδα νέες προοπτικές στο Παρίσι.

Κέρδισα αντοχές στο Μάντσεστερ και διασκέδασα στο Λος Άντζελες. Και έπειτα βρήκα επιτέλους ειρήνη στη νέα πατρίδα μου, στο Μιλάνο. Φτιάχτηκα από εσάς.

Και η κληρονομιά που ελπίζω να αφήσω πίσω είναι όλοι οι νέοι Ζλάταν που φτιάχτηκαν από μένα. Όλοι εκείνοι που έχουν την καρδιά ενός λιονταριού. Όλοι εκείνοι που έχουν την φλεγόμενη φωτιά στα μάτια τους.

Όλοι αυτοί που αντιλαμβάνονται πλήρως ότι τίποτα δεν είναι απίθανο. Ευχαριστώ για όλα. Μίνο, τα καταφέραμε! Η βόλτα τελείωσε. Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι. Μου λείπετε Μάλμε, Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Παρί, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λος Άντζελες Γκάλαξι, Μίλαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ