Η ιδανική εντεκάδα για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Η ιδανική εντεκάδα για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Φυσικά ο Σουηδός άσος δε θα μπορούσε να αφήσει τον εαυτό του εκτός, από την dream team που έφτιαξε...

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς «κρέμασε τα παπούτσια του», σε ηλικία 41 ετών, μετά από μία πολυετή καριέρα, γεμάτη από τίτλους και ατομικές διακρίσεις.

Διαβάστε κα επίσης: Μπάσιμο της Ιντερ για Θεμπάγιος

Ταλαιπωρημένος από διαδοχικούς τραυματισμούς, ο κορυφαίος Σουηδός ποδοσφαιριστής όλων των εποχών κι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στα παγκόσμια χρονικά, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, με την φανέλα της Μίλαν.

Σ΄αυτά τα 20 και πλέον χρόνια, παρουσίας στα γήπεδα του κόσμου, ο Ιμπραΐμοβιτς, είχε την ευκαιρία να παίξει με τους κορυφαίους. Και στο βιβλίο του, που τιτλοφορείται «Είμαι το ποδόσφαιρο», ο Σουηδός, εξέφρασε την άποψη του για μία άτυπη ιδανική 11άδα, σε διάταξη 4-3-3.

Ανάμεσα στα δοκάρια, ο Ιμπραϊμοβιτς, «τοποθέτησε» τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ενώ στην άμυνα, θα χρησιμοποιούσε τους Λιλιάν Τιράμ, Τιάγκο Σίλβα (σ.σ. ο Ιμπρα της άμυνας όπως τον αποκαλεί), Αλεσάντρο Νέστα και Μάξγουελ. Για την μεσαία γραμμή, ο Ζλάταν, επέλεξε τους Πατρίκ Βιεϊρά, Πάβελ Νέντβεντ και Τσάβι Ερνάντες, ενώ οι «εκλεκτοί» του για την επιθετική «τριπλέτα», είναι ο Μέσι, ο Ροναλντίνιο και -φυσικά- ο… ίδιος με τον αριθμό 9 στην πλάτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ