Ο Τζάτζα… τρομοκρατεί την Primera Division!

Ο Τζάτζα… τρομοκρατεί την Primera Division!

Ο Σιμόνε Τζάτζα, έχει κάνει τρομερό ξεκίνημα στο ισπανικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Βαλένθια. Σε σύνολο 8 αγωνιστικών έχει σκοράρει 7 φορές και βρίσκεται στη δεύτερη θέση των σκόρερ πίσω από τον Λιονέλ Μέσι. Ο Ιταλός «μπόμπερ» σκοράρει ένα γκολ κάθε 89 λεπτά και η συνολική του απόδοση για τις «νυχτερίδες» για τον μήνα Σεπτέμβριο […]

Ο Σιμόνε Τζάτζα, έχει κάνει τρομερό ξεκίνημα στο ισπανικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Βαλένθια. Σε σύνολο 8 αγωνιστικών έχει σκοράρει 7 φορές και βρίσκεται στη δεύτερη θέση των σκόρερ πίσω από τον Λιονέλ Μέσι. Ο Ιταλός «μπόμπερ» σκοράρει ένα γκολ κάθε 89 λεπτά και η συνολική του απόδοση για τις «νυχτερίδες» για τον μήνα Σεπτέμβριο του έδωσε το βραβείο του Παίκτη του Μήνα!

Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός μετά από μια καλή διετία στην Σασαουόλο (2013-2015) κέρδισε την… προαγωγή στην Γιουβέντους. Εκεί όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί και κατέληξε δανεικός στην Γουέστ Χαμ και για το πρώτο εξάμηνο του 2017 στη Βαλένθια. Τότε με 6 γκολ σε 20 εμφανίσεις έπεισε το κοινό του «Μεστάγια» και τους ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου για την αξία του και τελικά το καλοκαίρι αποκτήθηκε έναντι 16 εκατ. ευρώ.

Πάρτε μια γεύση από τα προσόντα του Ιταλού σκόρερ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ