Η Σταντάρ Λιέγης ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Λαΐφη

Η Σταντάρ Λιέγης ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Λαΐφη

Η Σταντάρ Λιέγης ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Κωνσταντίνου Λαΐφη, με την βελγική ομάδα να κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις στο twitter.

Η διοίκηση της Σταντάρ Λιέγης ανακοίνωσε πως ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Κώστα Λαΐφη από τον Ολυμπιακό, με την βελγική ομάδα να ενημερώνει τους φιλάθλους της μέσω twitter. «Συγχαίρουμε τον Κώστα για την υπογραφή νέου συμβολαίου και του ευχόμαστε επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Σταντάρ Λιέγης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του βελγικού συλλόγου θα δώσει στον Ολυμπιακό 1, 8 εκατ. ευρώ καθώς αυτή ήταν η οψιόν που υπήρχε στη συμφωνία των δύο ομάδων. Ο διεθνής Κύπριος αμυντικός είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό αλλά οι ερυθρόλευκοι είχαν παραχωρήσει τον παίκτη στην Σταντάρ Λιέγης με την μορφή δανεισμού για δύο χρόνια.

Ο Λαΐφης πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στην βελγική ομάδα και η διοίκηση της Σταντάρ αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ