Άρσεναλ: Έκλεισε και τον Τίμπερ

Άρσεναλ: Έκλεισε και τον Τίμπερ

Στην Άρσεναλ και ο Τίμπερ. Μετά την απόκτηση του Ντέκλαν Ραις, οι «Gunners» προχώρησαν και την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού του Άγιαξ.

Ασταμάτητη η Άρσεναλ στο μεταγραφικό παζάρι. Μετά την απόκτηση του Κάι Χάβερτζ από την Τσέλσι αλλά και την συμφωνία με την Γουέστ Χαμ για τον Ντέκλαν Ράις, η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου τα βρήκε σε όλα με τον Άγιαξ για τον Γιούρεν Τίμπερ. Το ποσό της μεταγραφής του 22χρονου Ολλανδού κεντρικού αμυντικού ξεπερνά τα 40 εκατ. ευρώ, καθώς στην συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων περιέχει και κάποια μπόνους, σύμφωνα με τον Fabrizio Romano.

Διαβάστε επίσης: Ποιον επέλεξε για επιθετικό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και η απόφαση για τον Κωστούλα

Ποιός είναι ο Γιούρεν Τίμπερ;

Γεννημένος στις 17 Ιουνίου του 2001 στην πόλη της Ουτρέχτης, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Φέγενορντ πριν μεταπηδήσει το 2015 στα φυτώρια του Άγιαξ. Πέρασε από όλα τα τμήματα υποδομής του «Αίαντα» πριν μεταβεί στην πρώτη ομάδα το 2020. Τη φανέλα του Άγιαξ (πρώτη ομάδα) φόρεσε 121 φορές, έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ολλανδίας (2020/21 – 2021/22) και ένα κύπελλο Ολλανδίας (2020/21). Το 2022 ψηφίστηκε και βραβεύτηκε ως ο καλύτερος παίκτης της Eredivisie, μόλις στα 21 του χρόνια. Εκτός από τη θέση του κεντρικού αμυντικού, ο Τίμπερ μπορεί να λύσει τα χέρια του Μικέλ Αρτέτα καθώς μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της άμυνας -αν χρειαστεί-, έχοντας αγωνιστεί ως μπακ περισσότερες από 50 φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ