Παρί Σεν Ζερμέν: Ανακοίνωσε τον Μίλαν Σκρίνιαρ μέχρι το 2028

Παρί Σεν Ζερμέν: Ανακοίνωσε τον Μίλαν Σκρίνιαρ μέχρι το 2028

Παρί Σεν Ζερμέν και Μίλαν Σκρίνιαρ ήρθαν σε συμφωνία, με τον Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με τους «Παριζιάνους».

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα βρήκε σε όλα με τον Μίλαν Σκρίνιαρ, ο οποίος επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ίντερ για να αποδεχθεί το πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας που είχε στα χέρια του από την Παρί. Έτσι, μετά από 6 χρόνια παραμονής του στους «Νερατζούρι» έφτασε η ώρα, οι δύο πλευρές να πουν «αντίο».

Διαβάστε επίσης: Η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αυστρία (vid)

Η Παρί, είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού και το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά η Ίντερ δεν επέτρεψε τότε την μετακίνηση του παίκτη στην Γαλλική πρωτεύουσα. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Σκρίνιαρ έχασε μεγάλο διάστημα της σεζόν, κυρίως στο β’ μισό εξαιτίας τραυματισμών που ταλαιπωρούταν ανά διαστήματα. Ωστόσο, ο Ιντσάγκι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του τελικού του UEFA Champions League απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, χωρίς να καταφέρει να αγωνιστεί.

«Στην Ίντερ από το καλοκαίρι του 2017, ο Σκρίνιαρ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της εκπληκτικής πορείας ανάπτυξης της Ίντερ, η οποία άρχισε με την επιστροφή της στο Champions League το 2018…», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ίντερ.

Συνολικά, στα 6 χρόνια παρουσίας του στην Ίντερ ο Μίλαν Σκρίνιαρ φόρεσε την φανέλα της Ίντερ 246 φορές, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Ιταλίας, δύο κύπελλα Ιταλίας και δύο Ιταλικά Σούπερ Καπ, πανηγυρίζοντας 11 γκολ στο διάστημα παραμονής του στο «Μεάτσα».

Ο Σκρίνιαρ έγινε η 6η προσθήκη των «Παριζιάνων» το φετινό καλοκαίρι και μαζί με τον Μαρκίνιος και τον Κιμπεμπέ θα ηγηθούν της αμυντικής γραμμής της Παρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ