Η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αυστρία (vid)

Η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αυστρία (vid)

To10.gr βρίσκεται στο Μιλς της Αυστρίας με τον Ολυμπιακό.

Αρχισαν τα… βάσανα στον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης στο Μιλς της Αυστρίας και το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησαν τη σκληρή δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Βεζένκοφ δεν θα παίξει στο Summer League του Λας Βέγκας με τους Κινγκς

Με την πρώτη προπόνηση επί αυστριακού εδάφους να πραγματοποιείται το πρωί, ξεκίνησε και τυπικά το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να ρίξει το βάρος στη φυσική κατάσταση και με σκληρή δουλειά, θέλει να επαναφέρει τους Πειραιώτες στον δρόμο των επιτυχιών.

Θυμίζουμε πως στην Αυστρία, βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ρόντινεϊ, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν, Μπα, Ντόη, Ρέτσος, Μπαγκαλιάνης, Χουάνγκ, Πέπε, Μπουχαλάκης, Λιάτσος, Φορτούνης, Μπιέλ, Καρβάλιο, Μασούρας, Ζινκερνάγκελ, Βρουσάι, Μπουτούτσι και Ελ Αράμπι.

Επί αυστριακού εδάφους, οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν τρία φιλικά προετοιμασίας. Το πρώτο «τεστ» είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο (8/7,18:00) με την Σλοβάτσκο, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα φιλικά με την Νόρτζελαντ (14/7, 12:45) και Σαμπάx (19/7, 13:00).

To10.gr βρίσκεται στο Μιλς και θα σας μεταφέρει τα όσα γίνονται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δείτε βίντεο από την πρωινή προπόνηση της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ