Γαλατάσαραϊ: Πάει να πάρει κι άλλον Αργεντινό (pic)

Γαλατάσαραϊ: Πάει να πάρει κι άλλον Αργεντινό (pic)

Μετά την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι, η Γαλατάσαραϊ στοχεύει και σε άλλο ένα βαρύ όνομα, επίσης από την Αργεντινή.

Μετά τον Μάουρο Ικάρντι, ένας ακόμη Αργεντινός φαίνεται να ντύνεται στα χρώματα της Γαλατάσαραϊ. Ο λόγος για τον Παγκόσμιο πρωταθλητή με την Εθνική Αργεντινής, Λεάντρο Παρέδες, για τον οποίο η «Τσιμ-μπομ» σκοπεύει να δαπανήσει 6 εκατομμύρια ώστε να τον κάνει δικό της από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Παρέδες ανήκει στους πρωταθλητές Γαλλίας, όμως πέρασε την σεζόν 2022-2023 στην Γιουβέντους ως δανεικός. Πλέον, με τον δανεισμό αν έχει λήξει και τον Λουίς Ενρίκε να μην τον υπολογίζει στην Παρί, ο Αργεντινός ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Αρχηγός του Ολυμπιακού ο Φορτούνης, με απόφαση Μαρτίνεθ, Κορδόν, παικτών – Η 3άδα και οι πιθανές αλλαγές

Την εξέλιξη αυτή θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Γαλατάσαραϊ η οποία φαίνεται διατεθειμένη να δαπανήσει τα 6 εκατομμύρια που ζητάνε οι Παριζιάνοι.

Έτσι, μετά το «μπαμ» με τον Μάουρο Ικάρντι, οι πρωταθλητές Τουρκίας θα προσπαθήσουν να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν εξίσου ποιοτικό, Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Η Γαλατά έχει προσφέρει στον Παρέδες ήδη συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ