Τρελή εξέλιξη με Μπακαμπού: Μια ανάσα από τη Γαλατάσαραι

Τρελή εξέλιξη με Μπακαμπού: Μια ανάσα από τη Γαλατάσαραι

Με τρελή καραμπόλα ο Σεντρίκ Μπακαμπού που ανακοινώθηκε από την Αλ Νασρ είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Γαλατάσαραι.

Κυκλοφορεί και οπλοφορεί εδώ και μερικά λεπτά και θυμίζει ότι στις… μεταγραφές ποτέ δεν λες ποτέ. Μόλις πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από την Αλ Νασρ ο Σεντρίκ Μπακαμπού που άφησε τον Ολυμπιακό γιατί δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση των 3 εκατ ευρώ ετησίως. Και εκεί που είχαμε τελειώσει με το… μέλλον του Κονγκολέζου; Ξαφνικά βουίζει η Τουρκία πως υπογράφει στη Γαλατάσαραι.

Διαβάστε επίσης: Ο Χίγκινς, ο Ιτούδης και η «καραμπόλα» με Ντόρσεϊ και Ολυμπιακό

«Η Γαλατάσαραϊ τα έχει βρει σε όλα με τον Σεντρίκ Μπακαμπού! Ο Μπακαμπού μόλις πήρε μεταγραφή στην Αλ Νασρ, αλλά αποφάσισε να φύγει, επειδή η οικογένειά του δεν επιθυμούσε τη διαμονή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η Γαλατάσαραϊ παρενέβη, διότι η σύζυγός του θέλει να ζήσει στην Ευρώπη. Ο μισθός του Μπακαμπού θα είναι 1.500.000 ευρώ ετησίως αναφέρει ο λογαριασμός Spor Gecesi Digital στο twitter. Και από κοντά πλέον τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας που μιλούν πλέον για μεταγραφή προ των πυλών! Αν είναι αλήθεια πάντως το 1,5 εκατ ευρώ ετησίως; Ο Μπακαμπού δεν χάνει μόνο άλλα τόσα τον χρόνο, αλλά έχασε και τον Ολυμπιακό με τον οποίο πριν προκύψει η Αλ Νασρ τα είχε βρει στα 1,8 εκατ ευρώ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ