Παύλου: «Παιδιά με ποιότητα που θα τα δούμε στην πρώτη ομάδα»

Παύλου: «Παιδιά με ποιότητα που θα τα δούμε στην πρώτη ομάδα»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Παύλου, συνεχάρη τον Τάσο Θέο και τους παίκτες της Κ17 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι δήλωσαν οι Θέος, Φέκκας, Καραργύρης, Γκοτζαμανίδης και Μπουλάρι.

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό, ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτι, η Κ17 του Ολυμπιακού έκαμψε την αντίσταση του Παναθηναϊκού και κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το πρωτάθλημα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Παύλου, συνεχάρη τον Τάσο Θέο και τους παίκτες του, οι οποίοι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, σε λίγα χρόνια θα αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που το πιστέψανε και έδωσαν τον εαυτό τους, το πάθος την αγάπη τους. Συγχαρητήρια και στο τεχνικό επιτελείο. Είδαμε ωραίο ποδόσφαιρο και είδαμε την παρακαταθήκη που έχουμε για την ομάδα μας. Παιδιά με μέλλον, ποιότητα και σε λίγα χρόνια θα τα δούμε στην πρώτη ομάδα»

Ο προπονητής της ομάδας και πρωτεργάτης της επιτυχίας, Τάσος Θέος, δηλωσε: «Ήταν από τα παιχνίδια που βγάζεις την ψυχή σου. Τα παιδιά έδειξαν εκτός από την ποιότητα τους και το ταλέντο ότι έχουν την ψυχοσύνθεση που θέλουμε να έχουμε στον Ολυμπιακό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ποιοτική ομάδα αλλά εμείς ήμασταν πολύ προσηλωμένοι στο πλάνο μας και δικαιωθήκαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Παύλου και τον Πρόεδρο τον κ. Μαρινάκη που μας παρέχουν κάθε ημέρα τα πάντα για να εξελιχθούν για να γίνουν καλύτεροι παίκτες και καλύτεροι άνθρωποι. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνει η διοίκηση του Ολυμπιακού να παίρνει ταλέντα από όλη την Ελλάδα και να δουλεύει για να βελτιωθούν σ’ όλους τους τομείς. Αυτά τα παιδιά εάν προσεχτούν θα φτάσουν στην πρώτη ομάδα».

Ο αρχηγός της Κ17 του Ολυμπιακού, Γιώργος Φέκκας, επισήμανε: «Η κατάκτηση των τίτλων είναι κάτι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι το παν. Αυτό που έχει σημασία είναι η ατομική και η ομαδική βελτίωση και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αυτό είναι το όνειρο μου. Αφιερώνω το κύπελλο στην οικογένεια μου και ιδιαίτερα στον πατέρα μου και στην μητέρα που με βοηθούν καθημερινά, στην ομάδα μου, στη γιαγιά μου που με στήριζε καθημερινά και στον παππού μου που είμαι σίγουρος πως θα είναι χαρούμενος από εκεί ψηλά»

Ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών, Ηλίας Καραργύρης, τόνισε: «Δεν πέρασε λεπτό που δεν πιστέψαμε ότι δεν θα μπει το γκολ. Μετά το 1-0 υπήρχε για πέντε λεπτά ψυχρολουσία. Μετά πήγε στην ρουλέτα αλλά δεν ήταν δίκαιο. Το αξίζαμε να το πάρουμε πριν από τα πέναλτι. Το κύπελλο το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στην δεύτερη οικογένεια μου που είναι η ομάδα. Δυο οικογένειες, δυο αφιερώσεις»

Από την πλευρά του, ο Νίκος Γκοτζαμανίδης δήλωσε: «Ήταν δύσκολο ματς. Πέρσι πάλι είχαμε φτάσει στα πέναλτι και το είχα ζήσει. Φέτος ήταν η στιγμή μου γιατί πήρα το τελευταίο πέναλτι και οδήγησα την ομάδα στο πρωτάθλημα. Έχω τρία χρόνια και είμαι τρεις φορές πρωταθλητής. Εύχομαι να τα καταφέρω με την πρώτη ομάδα και την Κ-20. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου, στους φίλους μου, στο μικρό ξαδελφάκι που έχει γενέθλια και ψηλά»

Ο Εμιλιάνο Μπουλάρι, ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος που το πήραμε. Πιστεύω ότι το αξίζαμε και το δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Άξια το πήραμε. Το αφιερώνω στην οικογένεια του Ολυμπιακού, στον κ. Παύλου, στον Πρόεδρο και στην οικογένεια μου. Εύχομαι εάν δουλέψω σκληρά να φτάσω και να παίξω στην πρώτη ομάδα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ