Λιονέλ Μέσι: Γλίτωσε σοβαρό τραχαίο – Πέρασε με κόκκινο και παραλίγο να τρακάρει

Λιονέλ Μέσι: Γλίτωσε σοβαρό τραχαίο – Πέρασε με κόκκινο και παραλίγο να τρακάρει

Κατά τύχη γλίτωσε από το να προκαλέσει σοβαρό τροχαίο ο Λιονέλ Μέσι, καθώς βίντεο δείχνει το αυτοκίνητο του να περνά με κόκκινο σηματοδότη διασταύρωσης.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι και επίσημα κάτοικος Αμερικής, αφού ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τον σύλλογο της Ίντερ Μαϊάμι και πλέον αυτός και η οικογένεια του περνούν τις πρώτες τους μέρες, στον νέο τόπο κατοικίας τους, ωστόσο οι πρώτες αυτές μέρες επιφύλλασαν μία επικινδυνη στιγμή για τον Αργεντινό «σταρ».

Λίγα 24ωρα λοιπόν πριν από την επίσημη παρουσίασή του, ο Αργεντίνος λίγο έλειψε να εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο. Όπως δείχνει βίντεο που έχει δημοσιευτεί στα social media, το λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Μέσι (το οποίο συνόδευε περιπολικό της αστυνομίας της Φλόριντα), παραβίασε τον κόκκινο συμματοδότη διασταύρωσης και μπήκε σε λωρίδα κυκλοφορίας γεμάτη με αυτοκίνητα.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιαννακόπουλος δημοσίευσε την μεταγραφική λίστα του Παναθηναικού με Μιχαιλιουκ και… Λαρεντζάκη! (pic)

Το όχημά του (δεν έχει διευκρινιστεί αν οδηγός ήταν ο ίδιος ή κάποιος άλλος) μπήκε σε μια διασταύρωση από την οποία διέρχονταν αρκετά αυτοκίνητα, αλλά για καλή του τύχη δεν προκάλεσε κάποιο τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το συγκεκριμένο όχημα στο οποίο ο Μέσι επέβαινε, είναι το τελευταίο μοντέλο της σειράς Audi Q8 το οποίο κοστίζει έως και 123.000 δολάρια (η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία είναι από τους μεγάλους χορηγούς του MLS).

Παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Σημειώνετε πως το ντεπούτο του Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ