Εκτός προετοιμασίας της Σπόρτινγκ έμεινε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

Εκτός προετοιμασίας της Σπόρτινγκ έμεινε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος φαίνεται πως αποχωρεί από την Λισαβόνα, αφού δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του βασικού σταδίου προετοιμασίας της Σπόρτινγκ.

Εκτός των πλάνων για την επόμενη σεζόν της Σπόρτιγνκ Λισαβόνας βρίσκεται και επίσημα ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, καθώς ο Ρούμπεν Αμορίμ δεν τον συμπεριέλαβε στην 29 μελή αποστολή της ομάδας, οι οποίοι θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Έλληνας μέσος – όπως αναμενόταν – δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των παικτών που θα συμμετέχουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που θα πραγματοποιηθεί στο Αλγκάβρε, με τον παίκτη να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του είτε με τη μορφή δανεισμού από τον Πορτογαλικό σύλλογο είτε με κανονική μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιαννακόπουλος δημοσίευσε την μεταγραφική λίστα του Παναθηναικού με Μιχαιλιουκ και… Λαρεντζάκη! (pic)

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του 21χρονου, η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε πως θα προπονείται με την Β’ ομάδα μαζί με τους υπόλοιπους «κομμένους», δίνοντας του ο σύλλογος των «λιονταριών» τη δυνατότητα να εξετάσει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του ώστε να πάρει την κατάλληλη απόφαση για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Υπενθυμίζεται πως για την περίπτωση του είχε δείξει ενδιαφέρον η ΑΕΚ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει καταθέσει και πρόταση στον σύλλογο της Λισαβόνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ