Ποτσετίνο για τον Ντέλε Άλι: «Με πόνεσαν πολύ όσα είπε»

Ποτσετίνο για τον Ντέλε Άλι: «Με πόνεσαν πολύ όσα είπε»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δήλωσε την στεναχώρια του για τον πρώην παίκτη του, Ντέλε Άλι, σε πρόσφατη συνέντευξη στο EPSN.

Η συνέντευξη του Ντέλε Άλι στον Γκάρι Νέβιλ έχει «ταράξει» τον ποδοσφαιρικό κόσμο τις τελευταίες ημέρες. Ο Άγγλος μέσος μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε στην παιδική του ηλικία, τον εθισμό του στα υπνωτικά χάπια και τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Όλο το φίλαθλο κοινό, πρώην συμπαίκτες και συνεργάτες έτρεξαν να τον «αγκαλιάσουν» για την εξομολόγηση καρδιάς και δεν έλειψαν βέβαια οι δηλώσεις του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ο οποίος έδειξε την συμπαράστασή του στον 27χρονο άσο τονίζοντας ότι του ήταν πολύ δύσκολο να παρακολουθήσει ολόκληρη τη συνέντευξη.

Διαβάστε επίσης: «Σφαγή» για Μίχαϊλιουκ: Στο κόλπο και η Ρεάλ για τον «εκλεκτό» του Ολυμπιακού! (pic)

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις που έκανε στο ESPN: «Μου ήταν πολύ δύσκολο να παρακολουθήσω αυτή τη συνέντευξη… Δεν κατάφερα να τη δω μέχρι το τέλος, γιατί με πονούσε πολύ. Ξέρει πόσο τον αγαπάμε, πόσο σημαντικός είναι για εμάς σαν άνθρωπος».

«Σαν παίκτης ήταν εκπληκτικός, σαν άνθρωπος όμως έχει μεγάλη καρδιά. Φυσικά είμαστε σε επαφή. Μετά το tour μας στις Ηνωμένες Πολιτείες, ελπίζω να τον δω στο Λονδίνο, να τον συναντήσω και να του δώσω μία μεγάλη αγκαλιάΕίναι πάντα δύσκολο να βλέπεις μία τέτοια συνέντευξη με έναν άνθρωπο που αγαπάς. Πονάει πολύ. Είναι όμως ένα πολύ δυνατό παιδί, και είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει δυνατότερος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ