Ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Καν η Μπάγερν Μονάχου

Ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Καν η Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε την απόφαση να απολύσει τον θρυλικό Ολιβερ Καν από το πόστο στου στην ομάδα και ανακοίνωσε πλέον και επίσημα τον διάδοχό του.

Η Μπάγερν παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος προέβη οργανωτικά σε αρκετές αλλαγές, με τους Καν και Σαλιχάμιζιτς να είναι μεταξύ αυτών που αποτέλεσαν παρελθόν από τους Βαυαρούς.

Ο γερμανικός σύλλογος λοιπόν προσέλαβε τον Κρίστοφ Φρόιντ ως νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (18/7) η ομάδα της Bundesliga, που έρχεται να… γεμίσει τα παπούτσια του θρύλου του κλαμπ, Όλιβερ Καν.

Διαβάστε επίσης: Για νεαρό χαφ της Ουρακάν ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο (pic & vid)

Ο 46χρονος Αυστριακός θα ενταχθεί στους (μόνιμους) πρωταθλητές Γερμανίας από την αυστριακή Red Bull Σάλτσμπουργκ και θα αναλάβει επίσημα τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος από την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο Φρόιντ, επί 17 χρόνια μέλος στο οργανόγραμμα της Σάλτσμπουργκ, θα αντικαταστήσει τον Σαλιχαμίτζιτς στην Μπάγερν.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι το κατάλληλο άτομο για να ενισχύσει την ομάδα στο μέλλον, μαζί με το προπονητικό τιμ του Τόμας Τούχελ και τον τεχνικό διευθυντή Μάρκο Νέπε», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν Γιαν-Κρίστιαν Ντρέσεν και πρόσθεσε:

«Υπάρχει αμοιβαία συμφωνία με τη Σάλτσμπουγκ όπου ο Κρίστο έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Θα συνεχίσει να διαμορφώνει πλήρως την εικόνα της ομάδας του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και δεν θα είναι μαζί μας μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ