Τότεναμ: Γκάλαχερ ή Ντάγκλας Λουίζ για αντικαταστάτης του Χόιμπιεργκ

Τότεναμ: Γκάλαχερ ή Ντάγκλας Λουίζ για αντικαταστάτης του Χόιμπιεργκ

Η Τότεναμ φαίνεται πως κατέληξε στους Κόνορ Γκάλαχερ και Ντάγκλας Λουίζ για να αντικαταστήσουν τον Πιέρ-Έμιλ Χόιμπιεργκ

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν σενάρια που συνδέουν το όνομα του Πιέρ- Εμίλ Χόιμπιερκ με την Ατλέτικο Μαδρίτης και το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο Δανός μέσος στην Ισπανία μοιάζει πολύ πιθανό. Κύριος λόγος η συμμετοχή στο Champions League. Οι άνθρωποι της Τότεναμ θέλουν να προετοιμαστούν σε περίπτωση που αποχωρήσει ο συγκεκριμένος παίκτης με αποτελέσμα οι Κόνορ Γκάλαχερ και Ντάγκλας Λουίζ να αποτελούν τους δύο πιθανούς αντικατστάτες του.

Από την μία ο Κόνορ Γκάλαχερ είναι μία εξαιρετική λύση για το κέντρο της Τότεναμ με τον Άγγλο μέσο να πραγματοποιεί 45 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ. Η Τσέλσι βέβαια έχει ένα καλοκαίρι γεμάτο αποχωρήσεις και δεν θα είναι τόσο εύκολο να υπάρξει ακόμη μία, εκτός κι αν αποκτηθεί ο Μόισες Καϊσέδο της Μπράιτον. Ο μέσος από το Εκουαδόρ έχει αποτελέσει τον διακαή πόθο των Λονδρέζων και περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την περίπτωσή του.

Διαβάστε επίσης: «Κεραυνοί» Μαρινάκη κατά ΕΠΟ και Μπαλτάκου!

Από την άλλη ο Ουνάι Έμερι είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Ντάγκλας Λουίζ, ο οποίος με 7 γκολ και 6 ασίστ σε 40 συμμετοχές, έπαιξε κομβικό ρόλο στην έξοδο της Άστον Βίλα στο Europa Conference League. Η διοίκηση των «Villans» θα πουλήσει τον 25χρονο μέσο μόνο με μία καλή οικονομική προσφορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ