Αυτό είναι το μεγάλο αστέρι που κυνηγάει η Τσέλσι

Αυτό είναι το μεγάλο αστέρι που κυνηγάει η Τσέλσι

Τον 20χρονο Ελί Γουάχι έχει βάλι στο «μάτι» της η Τσέλσι που είναι έτοιμη να προσφέρει 30 εκατ. ευρώ στην Μονπελιέ για την απόκτησή του.

Οι εμφανίσεις του Ελί Γουάχι με την φανέλα της Μονπελιέ την περασμένη σεζόν ήταν αρκετά εντυπωσιακές για να δελεάσουν τους ανθρώπους της Τσέλσι και σύμφωνα με το «The Athletic» είναι έτοιμοι να δώσουν 30 εκατ. ευρώ για χάρη του. Τα 19 γκολ σε 33 εμφανίσεις έχουν τραβήξει την προσοχή κι άλλων μεγάλων συλλόγων, όπως της Παρί Σεν Ζερμέν και Ατλέτικο Μαδρίτης που δείχουν παρόμοιο ενδιαφέρον.

Ωστόσο, χώρος στην πρώτη ομάδα δεν υπάρχει και είναι βέβαιο ότι δεν θα πάρει πολλά λεπτά συμετοχής. Το σχέδιο, λοιπόν, είναι να τον αποκτήσουν και να τον στείλουν απευθείας δανεικό στο Στρασβούργο οπού ο νέος προπονητής της ομάδας, Πάτρικ Βιέιρα θα τον έχει υπό την εποπτεία του.

Διαβάστε επίσης: Η ιδέα του Ιτούδη για την Εθνική είναι… ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και η Τσέλσι θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με την Μονπελιέ για να ολοκληρωθεί η συμφωνία όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ