Ο Μάλιν της Ρέξαμ υπέστη διάτρηση πνεύμονα στο φιλικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Μάλιν της Ρέξαμ υπέστη διάτρηση πνεύμονα στο φιλικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Πολ Μάλιν της Ρέξαμ, υπέστη διάτρηση στον πνεύμονα κατά τη διάρκεια της φιλικής νίκης της ομάδας του με 3-1 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο επιθετικός της Ρέξαμ, Πολ Μάλιν, υπέστη διάτρηση στον πνεύμονα σε μία φιλική νίκη (3-1) σε παιχνίδι προετοιμασίας επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, μετά από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας.

Ο Μάλιν, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ρέξαμ την περασμένη σεζόν με 46 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, συγκρούστηκε με τον Νέιθαν Μπίσοπ της Γιουνάιτεντ όταν ο τερματοφύλακας όρμησε έξω για να σταματήσει μια μακρινή μπάλα.

Διαβάστε επίσης: Αν διαλέγαμε έναν Καμαρά…

Στη συνέχεια έμεινε κάτω και τον παρακολούθησαν οι γιατροί που του έδωσαν οξυγόνο ενώ έφεραν και ένα φορείο. Ωστόσο, ο 28χρονος μπόρεσε να βγει από το γήπεδο πριν αντικατασταθεί.

Όπως αποκάλυψε αργότερα ο προπονητής της ομάδας, Φιλ Πάρκινσον, ο Μάλιν είχε υποστεί διάτρηση στον πνεύμονά του.

Οι Έλιοτ Λι, Άαρον Χέιντεν και Σαμ Ντάλμπι σκόραραν για τη Ρέξαμ, ενώ ο Μαρκ Χουράδο σκόραρε για τη Γιουνάιτεντ, η οποία παρατάχθηκε με νεαρούς.

Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον Μάλιν έστειλε και ο αστέρας του Χόλιγουντ και εκ των ιδιοκτητών της Ρέξαμ, Ράιαν Ρέινολντς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ