Άκυρο της Σαουθάμπτον στην Λίβερπουλ για Λάβια

Άκυρο της Σαουθάμπτον στην Λίβερπουλ για Λάβια

Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους του φετινού καλοκαιριού για την Λίβερπουλ είναι ο Ρομέο Λάβια, όμως οι «ρεντς» είδανε την πρώτη τους πρόταση στην Σαουθάμπτον να έχει αρνητική απάντηση.

Γιούργκεν Κλοπ και Λίβερπουλ δείχνουν να θέλουν πολύ τον Ρομέο Λάβια στο Άνφιλντ, όμως η Σαουθάμπτον δεν θα κάνει εύκολα πίσω.

Αυτό κατάλαβαν σήμερα στην Λίβερπουλ, καθώς όπως αποκαλύπτει το Athletic, η Σαουθάμπτον «έριξε άκυρο» στην Λίβερπουλ στην πρώτη πρόταση της.

Διαβάστε επίσης: Επιμένουν για Αραούχο οι Μεξικανοί – «Έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ»

Πιο συγκεκριμένα η προσφορά της Λίβερπουλ ήταν κοντά στα 45 εκατομμύρια ευρώ (38 εκ. λίρες), όμως η απάντηση ήταν άμεσα αρνητική. Η πλευρά των «Αγίων» αξιώνει για τον 19χρονο Βέλγο ένα ποσό που θα αγγίζει τα 50 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή σχεδόν 60 εκατομμύρια ευρώ.

Οι προσωπικοί όροι του συμβολαίου του Λάβια με την ομάδα του Κλοπ δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα καθώς και οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεργαστούν.

Ο Λάβια, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, είχε πάει στην Σαουθάμπτον το προηγούμενο καλοκαίρι από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι. Την περασμένη σεζόν, ο Βέλγος έκανε συνολικά 34 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ