Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 0-3: Στις ΗΠΑ κουμάντο κάνουν οι Καταλανοί

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 0-3: Στις ΗΠΑ κουμάντο κάνουν οι Καταλανοί

Στο τρίτο μεταξύ τους Clásico στις ΗΠΑ νικήτρια ήταν και πάλι η Μπαρτσελόνα που νίκησε με 3-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει το απόλυτο κόντρα στη μεγάλη της αντίπαλο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Από νωρίς ξεκίνησαν (και) φέτος τα ντέρμπι μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, με το πρώτο – έστω και φιλικό – να βάφεται «μπλαουγκράνα». Σε ένα γεμάτο και δυνατό παιχνίδι στo Tέξας των ΗΠΑ, μπροστά σε 82.000 θεατές, οι Καταλανοί ήταν οι θριαμβευτές με το επιβλητικό 3-0 επί της μεγάλης τους αντιπάλου.

Το απόλυτο έχει η Μπάρτσα σε Clásico στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αφού έχει επικρατήσει και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια κόντρα στους Μαδριλένους. Τρία δοκάρια και χαμένο πέναλτι για τη Ρεάλ στο ματς, αλλά τα γκολ τα έβαζε η Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Ένα φιλικό ότι πρέπει για τον Μαρτίνεθ…

Η ομάδα του Τσάβι είχε δοκάρι με τον Οριόλ στο ξεκίνημα και στο 15′ μετά από υπέροχη κομπίνα και απίθανη ασίστ του Πέδρι, ο Ντεμπελέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με διαγώνιο σουτ για το 1-0. Ο Βινίσιους έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 20′ ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και νέο δοκάρι στο φινάλε του ημιχρόνου.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα έχασε τους Κρίστενσεν και Γκουντογκάν με τραυματισμούς ενώ λίγο αργότερα το ίδιο συνέβη και στη Ρεάλ με τον Μεντί, δείγμα ότι μόνο ως… φιλικό δεν αντιμετώπισαν το ματς οι παίκτες των δύο ομάδων.

Στο δεύτερο μέρος ο Αντσελότι έριξε στο ματς Μόντριτς και Κρος, ο Τσουαμενί είχε ακόμη ένα δοκάρι, αλλά και πάλι στα δίχτυα την μπάλα η Μπαρτσελόνα την έστειλε. Στο 85′ ο Φερμίν Μαρίν, που προέρχεται από τη Β’ ομάδα, έκανε το 2-0 με τρομερό σουτ μετά από κλέψιμο των Καταλανών και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Φεράν από ασίστ του Μαρίν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ