«Κοιτάει» Φαν Ντε Μπεκ η Ρεάλ Σοσισεδάδ

«Κοιτάει» Φαν Ντε Μπεκ η Ρεάλ Σοσισεδάδ

Στο μάτι της έχει βάλει η Ρεάλ Σοσιεδάδ τον Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Έρικ Τεν Χαγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ρεάλ Σοσιεδάδ για τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ στους Βάσκους.

Το 2020 πήρε τη μεγάλη μεταγραφή από τον Άγιαξ στο «Old Trafford» αντί 44 εκατ. ευρώ. Στην Αγγλία δεν βρήκε ποτέ τον εαυτό του και οι συνεχόμενοι τραυματισμοί, συμπεριλαμβανομένου και αυτού στον γόνατο που τον άφησε εκτός για 178 μέρες, καθιστούσαν όλο και πιο δύσκολο το έργο του Ολλανδού μέσου. Ο δανεισμός στην Έβερτον δεν πήγε έτσι όπως ήθελαν σύλλογος και παίκτης με αποτέλεσμα να βρεθεί πολύ πίσω στο ροτέισον.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο Μπουτούτσι υπογράφει στην Αντάλιασπορ, σύμφωνα με τους Τούρκους

Φέτος πήρε κανονικά μέρος στην προετοιμασία των «κόκκινων διαβόλων» και μάλιστα πέτυχε το μοναδικό γκολ στη νίκη κόντρα στη Λυών. Όμως, η προσθήκη του Μέισον Μάουντ ρίχνει ακόμη περισσότερο τις ελπίδες του 26χρονου μέσου για σταθερό χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα. έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Ρεάλ Σοσιεδάδ ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του και ο Ιταλός σπεσιαλίστας των μεταγραφών κάνει λόγο για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Η αγγλική ομάδα τον κοστολογεί γύρω στα 30 εκατ. ευρώ, ενώ την περσινή σεζόν πραγματοποίησε μόλις δέκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ