Τραμπζονσπόρ: Kοντα στην έξοδο ο Σιώπης

Τραμπζονσπόρ: Kοντα στην έξοδο ο Σιώπης

Το γεγονός πως ο Μανώλης Σιώπης έμεινε εκτός αποστολής από την φιλική αναμέτρηση της Τραμπζονσπόρ κόντρα στην ΑΕΚ είναι ένα ακόμη σημάδι πως ο Έλληνας μέσος απόχωρεί από την Τραπεζούντα.

Έτοιμος να κλείσει το κεφάλαιο Τράμπζονσπορ φαίνεται πως είναι ο Μανώλης Σιώπης.

Ο Έλληνας μέσος έμεινε εκτός αποστολής από την φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως μετρά μέρες στον σύλλογο της Τουρκίας.

Μπορεί λοιπόν οι Τούρκοι να τον «χρύσωσαν» με 3 εκατομμύρια ευρώ, για την επόμενη 3ετία, ωστόσο ο ίδιος επιθυμεί διακαώς εδώ και μέρες τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα, με την επιστροφή στην Ελλάδα είναι ανάμεσα στις επιλογές του.

Διαβάστε επίσης: Εκλεισε και άλλο φιλικό ο Ολυμπιακός

«Ο Σιώπης δεν αποδέχτηκε την προσφορά μας για ανανέωση. Κάναμε την προσφορά μας γιατί ήμασταν υπέρ της παραμονής του. Μιλάμε και με τον Μπακασέτα. Ο Σιώπης έκανε αίτημα να φύγει από την Τουρκία για οικογενειακούς λόγους.

Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Έχει απαίτηση να πάει στην Ελλάδα, όχι γιατί δεν του αρέσουν τα λεφτά από την Τραμπζονσπόρ, αλλά γιατί θέλει να φύγει από την Τουρκία», ανέφερε πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ.

Έτσι μένει να δούμε αν κάποιος από του Big 4 του ελληνικού πρωταθλήματος (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ