Γκουαρντιόλα ενόψει Community Shield: «Σε καλύτερη θέση η Άρσεναλ»

Γκουαρντιόλα ενόψει Community Shield: «Σε καλύτερη θέση η Άρσεναλ»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως η Άρσεναλ είναι πιο έτοιμη αυτή τη στιγμή από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Άρσεναλ έχει πλεονέκτημα ενόψει Community Shield έναντι της Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Οι «Πολίτες» αντιμετωπίζουν τη δευτεραθλήτρια Αγγλίας, Άρσεναλ, την Κυριακή (6/9) στην παραδοσιακή αυλαία της σεζόν της Premier League και ο Καταλανός τεχνικός έχρισε φαβορί τους «κανονιέρηδες».

«Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι ότι τελειώσαμε την περασμένη σεζόν δύο εβδομάδες αργότερα από την Άρσεναλ και ξεκινάμε αυτή τη σεζόν δύο εβδομάδες αργότερα. Άρα, δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση», είπε ο Ισπανός στους δημοσιογράφους. «Αγωνιζόμαστε να ξαναρχίσουμε κάθε σεζόν, αλλά είναι εντάξει, και ελπίζουμε ότι η νοοτροπία μας μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε εκεί και να ανταγωνιστούμε».

Διαβάστε επίσης: Η φανέλα του αξεπέραστου Νίκου Γκάλη υψώθηκε στον ουρανό του ΟΑΚΑ και ο μύθος «λύγισε» (pics & vids)

Ο Γκουαρντιόλα επανέλαβε την επιθυμία του να διατηρήσει τον Άγγλο αμυντικό Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος έχει ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με τη Σίτι, εν μέσω ενδιαφέροντος από τη γερμανική Μπάγερν Μονάχου. Ο Μπερνάρντο Σίλβα είναι άλλος ένας από τους βασικούς παίκτες του Γκουαρντιόλα που συνδέεται με μια πιθανή μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα.

«Κάιλ και Μπερνάρντο, τι να πω; Είναι τόσο σημαντικοί για εμάς. Τους θέλουμε, άρα θα κάνουμε τα πάντα για να τους κρατήσουμε. Θέλουμε ο Σίλβα να μείνει γιατί θα θέλει να μείνει«» είπε ο Γκουαρντιόλα. «Το να χάσεις τον Κάιλ και τον Μπερνάρντο θα ήταν πολύ δύσκολο. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους κρατήσουμε», πρόσθεσε.

Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι ο Κροάτης αμυντικός Γιόσκο Γκβάρντιόλ, ο οποίος πρόκειται να ενταχθεί στη Σίτι από την Λειψία, υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις: «Γκβάρντιολ, τι όμορφο επώνυμο έχει!… Όλοι ξέρουν ότι είναι εδώ. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία τις επόμενες ώρες ή ημέρες», είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ