Αρτέτα ενόψει Community Shield: «Θέλουμε μια νέα εποχή για την Άρσεναλ παλεύοντας για κάθε τρόπαιο»

Αρτέτα ενόψει Community Shield: «Θέλουμε μια νέα εποχή για την Άρσεναλ παλεύοντας για κάθε τρόπαιο»

Ξεκάθαρος ο Μικέλ Αρτέτα πριν το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Community Shield.

Η Άρσεναλ είναι αποφασισμένη να παλέψει για όλα τα τρόπαια τη νέα σεζόν, καθώς ξεκινά τη διαδρομή της στη σεζόν 2023-24 εναντίον της νικήτριας του «τρεμπλ» Μάντσεστερ Σίτι στο Community Shield, όπως δήλωσε σήμερα (4/8) ο Μίκελ Αρτέτα.

Ο Αρτέτα ήταν βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Σίτι από το 2016-2019 πριν πάρει τα ηνία στον σύλλογο του βόρειου Λονδίνου και τον οδηγήσει στο τρόπαιο του Κυπέλλου Αγγλίας στην πρώτη του σεζόν ως επικεφαλής. Έκτοτε, βοήθησε την Άρσεναλ να προκριθεί στο Champions League για πρώτη φορά από τη σεζόν 2016-17. Ο Αρτέτα είπε ότι θέλει η ομάδα του να χτίσει τη δυναμική από την περασμένη σεζόν και να την ανεβάσει σε νέα ύψη.

Διαβάστε επίσης: Η φανέλα του αξεπέραστου Νίκου Γκάλη υψώθηκε στον ουρανό του ΟΑΚΑ και ο μύθος «λύγισε» (pics & vids)

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε έναν τελικό για να κερδίσουμε ένα τρόπαιο», είπε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους. «Αυτό θέλουμε, μια νέα εποχή για την Άρσεναλ, παλεύοντας για κάθε τρόπαιο. Πρέπει να το αποδείξουμε αυτό. Αυτό που κάναμε πέρυσι δεν ήταν αρκετό για να κερδίσουμε το μεγάλο τρόπαιο και πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το επίπεδο και να το βελτιώσουμε», πρόσθεσε.

«Είμαστε στη διαδικασία της οικοδόμησης της ομάδας Εργαζόμαστε σε μερικά πράγματα υπάρχει ακόμα χρόνος για να το κάνουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ομάδα που έχουμε σίγουρα. Θέλουμε έναν υγιή ανταγωνισμό στην ομάδα και εργαζόμαστε πάνω σε αυτό», δήλωσε ο Αρτέτα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ