Ξεκίνημα με 4άρα για τη Σέλτικ, κάζο με το «καλημέρα» για τη Ρέιντζερς

Ξεκίνημα με 4άρα για τη Σέλτικ, κάζο με το «καλημέρα» για τη Ρέιντζερς

H Σέλτικ νίκησε εύκολα με 4-2 τη Ρος Κάουντι στην πρεμιέρα του σκωτσέζικου πρωταθλήματος ενώ η Ρέιντζερς έχασε με 1-0 στην έδρα της Κιλμάρνοκ.

Η πρωταθλήτρια Σέλτικ, στο ντεμπούτο του Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της σε επίσημο αγώνα, δεν αντιμετώπισε την παραμικρή δυσκολία απέναντι στη Ρος Κάουντι την οποία νίκησε με 4-2 στο «Celtic Park» και ξεκίνησε με το… δεξί την υπεράσπιση των δύο τελευταίων τίτλων της.

Οι «πράσινοι» ουσιαστικά «τελείωσαν» το ματς απ’ το πρώτο ημίχρονο, όταν προηγήθηκαν με 3-0 χάρις στα γκολ των Τέρνμπουλ (17′ πέν., 42′) και Φουρουχάσι (26′). Η Ρος Κάουντι μείωσε στο 60′ με τον Γουάιτ, για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-1 ο Ο’Ράιλι στο 73′. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 90’+5′ ο Μπράουν.

Διαβάστε επίσης: Η ευκαιρία που δίνει στην ΑΕΚ η κλήρωση με την Ντιναμό και ο Αλμέιδα που βλέπει μόνο Champions League (vid)

Η Κιλμάρνοκ έριξε την πρώτη «βόμβα» στην σκωτσέζικη Premiership, καθώς νίκησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τους Ρέιντζερς με 1-0 στο «Rugby Park» κι έφερε σε… δύσκολη θέση και σε ρόλο «κυνηγού» την ομάδα του Μάικλ Μπιλ απ’ την 1η κιόλας αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, σημείωσε ο Λάιονς στο 65ο λεπτό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στην Premiership της Σκωτίας έχουν ως εξής:

Σέλτικ-Ρος Κάουντι 4-2

Νταντί-Μάδεργουελ 1-1

Λίβινγκστον-Αμπερντίν 0-0

Σεντ Τζόνστον-Χαρτς 0-2

Κιλμάρνοκ-Ρέιντζερς 1-0

Χιμπέρνιαν-Σεντ Μίρεν 6/8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ