Απίθανη Λειψία, διέσυρε την Μπάγερν και κατέκτησε το Σούπερ Καπ (3-0)

Απίθανη Λειψία, διέσυρε την Μπάγερν και κατέκτησε το Σούπερ Καπ (3-0)

Μυθική εμφάνιση από τη Λειψία! Με τον Ντάνι Όλμο να σημειώνει χατ τρικ, οι «Ταύροι» διέλυσαν την Μπάγερν στον τελικό του Σούπερ Καπ (3-0).

Για όσους αναρωτιούνται, όχι δεν έχει γίνει κάποιο λάθος στο σκορ του αγώνα. Η Λειψία έκανε ότι ήθελε την Μπάγερν Μονάχου και κατέκτησε το πρώτο Σούπερ Καπ της ιστορίας της (3-0).

Με τον Ντάνι Όλμο να… χορεύει τους αμυντικούς της Μπάγερν (χατ τρικ), η Λειψία έστησε πάρτι στο Μόναχο και έκανε δικό της το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στα γερμανικά γήπεδα.

Εφιαλτικό ντεμπούτο με τη φανέλα των Βαυαρών για τον Χάρι Κέιν, που μπήκε ως αλλαγή στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, η Λειψία θέλησε να δείξει τις άγριες διαθέσεις της.

Στο 3ο μόλις λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Χένρικς από αριστερά, η μπάλα κόλλησε στην περιοχή της Μπάγερν και ο Όλμο πλάσαρε για το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν και στο 10’ ο Κίμιχ έβγαλε μαγική μπαλιά στον Γκνάμπρι που έχασε όμως το κοντρόλ και στο 16’ ο Μπλάσβιχ είπε όχι σε σουτ του δεύτερου από τα 20 μέτρα.

Η Μπάγερν αδυνατούσε να φτάσει με αξιώσεις προς την εστία των Ταύρων και ο Όλμο στο 44’, έγραψε το 2-0.

Στο 60’ ο Μπλάσβιχ κατέβασε ρολά σε σουτ του Τελ και τρία λεπτά μετά στη θέση του μπήκε ο Κέιν, που αποχώρησε από την Τότεναμ. Η είσοδος του Αγγλου επιθετικού στο παιχνίδι συνδυάστηκε και με το τρίτο τέρμα της Λειψίας.

Οι Ταύροι κέρδισαν πέναλτι και ο Ντάνι Όλμο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου.

Κάπως έτσι, η Λειψία ισοπέδωσε την Μπάγερν, φτάνοντας στην κούπα.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ουλράιχ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ (46’ Κιμ), Παβάρ (46’ Μαζραουί), Ντέιβις, Κίμιχ (78’ Γκορέτσκα), Λάιμερ (46’ Κομάν), Γκνάμπρι, Σανέ, Μουσιάλα, Τελ (63’ Κέιν).

ΛΕΙΨΙΑ: Μπλάσβιχ, Ορμπάν, Χένρικς (84’ Κλόστερμαν), Ράουμ, Σιμακάν, Καμπλ, Σλάγκερ, Όλμο (78’ Καρβάλιο), Σίμονς (78’ Φόρζμπεργκ), Οπεντά (64’ Πόουλσεν), Βέρνερ (64’ Σέσκο).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ