Πτώση για την Εθνική Ελλάδας στα ανανεωμένα power rankings της FIBA

Πτώση για την Εθνική Ελλάδας στα ανανεωμένα power rankings της FIBA

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στην 14η θέση στα ανανεωμένα power rankings της FIBA λιγότερο από δύο εβδομάδες για την ενάρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα ανανεωμένα power rankings της FIBA βγήκαν στην φόρα και η Εθνική Ελλάδας έχασε πέντε θέσεις πέφτοντας στην 14η θέση από την 9η που βρισκόταν νωρίτερα.

Η εξήγηση για αυτή την τεράστια πτώση οφείλεται κυρίως στην απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το κείμενο το οποίο συνόδευε τα power rankings ανέφερε: «Σίγουρα, ο Τόμας Γουόκαπ φαίνεται καλός για την Ελλάδα. Σίγουρα, είναι ακόμα μια σκληρή ομάδα, αλλά θα είναι μια δύσκολη μάχη για αυτούς από εδώ και στο εξής, από τώρα που είναι επίσημο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023».

Μαζί με την πτώση της Ελλάδας έρχεται και η πτώση της Εθνικής Ισπανίας με τέσσερις θέσεις με την δικαιολογία πως ο Ρίκι Ρούμπιο θα απουσιάσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Η πρώτη δωδεκάδα αποτελείται με σειρά από τις: ΗΠΑ, Γαλλία, Αυστραλία, Σλοβενία, Γερμανία, Ισπανία, Καναδά, Ιταλία, Σερβία και Δομινικανή Δημοκρατία. Την δωδεκάδα συμπληρώνουν οι Φινλανδία και Λιθουανία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ