Οργισμένος ο πρόεδρος της UEFA Aλεξάντερ Τσέφεριν με την ΑΕΚ

Οργισμένος ο πρόεδρος της UEFA Aλεξάντερ Τσέφεριν με την ΑΕΚ

Η UEFA δεν έχει πάρει το υλικό από τις κάμερες στο γήπεδο της ΑΕΚ, μετά τα τραγικά επεισόδια κι αυτό φαίνεται έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια του προέδρου της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας

Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, θα έρθει στη χώρα μας και θα συναντηθεί την Τετάρτη με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα σοβαρά επεισόδια στο γήπεδο της ΑΕΚ, που είχαν ως τραγικό αποτέλεσμα την δολοφονία του 29χρονου οπαδού της Ένωσης, Μιχάλη Κατσουρή έχουν συγκλονίσει όχι μόνο την χώρα μας αλλά όλη την Ευρώπη.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πόσο σημαντική είναι η επίσκεψη του ισχυρού άνδρα της UEFA στη χώρα μας, καθώς στις συναντήσεις στο Μαξίμου θα ληφθούν καθοριστικές αποφάσεις για το θέμα αντιμετώπισης της οπαδικής βίας.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η δυσαρέσκεια του προέδρου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν γιατί δεν έχει πάρει η UEFA το υλικό από τις καταγραφικές κάμερες στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως για τη δυσαρέσκεια του προέδρου της UEFA έχει ενημερωθεί και ο Έλληνας Πρωθυπουργός και αυτή μπορεί να είναι μία αρνητική εξέλιξη για την Ένωση, καθώς δεν είναι μικρό πράγμα να είναι δυσαρεστημένος ο Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Με ότι αυτό βεβαίως συνεπάγεται σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο για τους κιτρινόμαυρους και τον ιδιοκτήτη τους.

Η συνάντηση της Τετάρτης και οι αποφάσεις

Πάντα με βάση τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας φέρεται να έχει πει πως δεν γίνεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης να ζητά την τιμωρία άλλων και εκείνος να μην κάνει το παραμικρό για να διευκολύνει την έρευνα.

Μέχρι στιγμής πάντως ο Τσέφεριν δεν έχει πει κάτι για τηλεφώνημα στον Θόδωρο Θεοδωρίδη αλλά είναι πολύ πιθανό να υπάρξει σχετική τοποθέτηση από τον πρόεδρο της UEFA, ακόμα και με αναφορά σε απειλές.

Για τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας το θέμα είναι πολύ σημαντικό και δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναφερθεί με λεπτομέρειες σε συγκεκριμένα γεγονότα.

Είναι δεδομένο πως ειδικά αυτή την περίοδο ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δεν επιθυμούσε μια παρέμβαση από το εξωτερικό για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και το ενδιαφέρον εστιάζεται στο τι θα ειπωθεί στη συνάντηση της Τετάρτης.

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν θα μιλήσει ξεκάθαρα γιατί το πρόβλημα είναι τεράστιο και από την συγκεκριμένη συνάντηση όλοι περιμένουν αποτελέσματα.

Θα έχει λοιπόν ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τοποθέτηση του προέδρου της UEFA στη συνάντηση της Τετάρτης, όπως και το τι θα πει ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ όταν βρεθεί απέναντι στον Τσέφεριν.

Η συνάντηση που θα γίνει σε λίγες μέρες πρέπει να δώσει λύσεις κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ