Πειραιάς: Γιορτάζει το UEFA Super Cup 2023 με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

Πειραιάς: Γιορτάζει το UEFA Super Cup 2023 με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

Η αυλαία της ποδοσφαιρικής σεζόν ανοίγει για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στο Γ. Καραϊσκάκης την Τετάρτη, με τον τελικό του Super Cup Μάντσεστερ Σίτι- Σεβίλλη που θα μεταδώσει ζωντανά το Mega.

Ένα Καραϊσκάκη πιο λαμπερό από ποτέ, έτοιμο να ανοίξει την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σεζόν.

Έτοιμο να υποδεχθεί τον μεγάλο τελικό του UEFA Super Cup 2023 μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλης και να διαφημίσει στη χώρα μας σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Διαβάστε επίσης: Εσκασε η «βόμβα»: Σε ομάδα της Euroleague πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Μώραλης, δήμαρχος Πειραιά, μιλώντας στο MEGA είπε πως η επιλογή του Γ. Καραϊσκάκης για τον τελικό του Super Cup είναι πολύ τιμητική.

«Είναι μια σπουδαία οργάνωση. Ένα πολύ μεγάλο γεγονός που μας γεμίζει ικανοποίηση αλλά και τιμή η απόφαση της UEFA να επιλέξει το Γ. Καραϊσκάκης για τον τελικό του Super Cup. Θα είναι μαζί μας παίκτες του Euro 2004 ώστε να παίξουν με τα παιδιά των Special Olympics αλλά και με απλούς πολίτες. Να περάσουμε καλά, να ξεχάσουμε το δυσάρεστο γεγονός των τελευταίων ημερών, και να αποδείξουμε πως ξέρουμε να διοργανώνουμε αγώνες. Μακάρι να έχουμε παρόμοιους αγώνες και σε άλλα αθλήματα».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και επί χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος, Αντώνης Νικοπολίδης, είπε με τη σειρά του πως στα πλαίσια της διοργάνωσης δημιουργήθηκαν και κάποιες επιπλέον δράσεις για τον κόσμο.

«Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κρίνεται εδώ στον Πειραιά. Είναι ένα πολύ μεγάλο γεγονός. Εμείς στα πλαίσια της διοργάνωσης διοργανώσαμε δράσεις. Σήμερα θα είμαστε με τα παιδιά των Special Olympics και αύριο με της ActionAid και θα παίξουμε και μεταξύ μας κάποια στιγμή. Θα είναι ένα ωραίο πρωινό που θα συμπληρώσει τον τελικό της Τετάρτης».

Ο Νίκος Γαβαλάς, Media Manager UEFA Super Cup, δήλωσε πως είναι η επιλογή του γηπέδου είναι μια επιβράβευση για τον Ολυμπιακό.

«Επί σειρά ετών ο Ολυμπιακός διοργανώνει με απόλυτη επιτυχία αγώνες στις κορυφαίες Ευρωπαϊκές οργανώσεις. Το στάδιο Γ. Καραϊσκάκης μετρά σχεδόν 20 χρόνια αλλά είναι σαν να μην έχει περάσει ο χρόνος από πάνω του διότι η διοίκηση του κ. Μαρινάκη από το 2010 και χρόνο επενδύει σημαντικά ποσά για τον εκσυγχρονισμό του σταδίου. Αυτά νομίζω πως είναι τα στοιχεία που οδήγησαν την UEFA να επιλέξει αυτό το στάδιο. Θα διάφορες δράσεις δωρεάν για μικρούς και μεγάλους από τις 10 το πρωί έως το βράδυ ενώ θα υπάρχει και γιγαντοοθόνη».

Τον αγώνα θα μεταδώσει ζωντανά το Mega την Τετάρτη στις 10 το βράδυ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ