Αποκάλυψη από την Αργεντινή για Έσε και Ολυμπιακό: «Εκλεισε το deal, έρχεται στην Ελλάδα»

Αποκάλυψη από την Αργεντινή για Έσε και Ολυμπιακό: «Εκλεισε το deal, έρχεται στην Ελλάδα»

Η μεταγραφή του Σαντιάγκο Εσε στον Ολυμπιακό έχει μπει στην τελική ευθεία.

Τον δρόμο για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό παίρνει ο Σαντιάγκο Έσε!

Εδώ και καιρό, to10.gr σας έχει μεταφέρει τα δεδομένα της μεταγραφικής υπόθεσης, με τους Αργεντινούς να αποκαλύπτουν πως το deal του Ολυμπιακού με την Ουρακάν έκλεισε οριστικά στα 3.7 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Εσκασε η «βόμβα»: Σε ομάδα της Euroleague πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Οι «ερυθρόλευκοι» βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για την απόκτηση του 21χρονου παίκτη, ενώ η ομάδα της Αργεντινής θα διατηρήσει και ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης.

Οπως σημειώνουν στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, ο νεαρός παίκτης αναμένεται στη χώρα μας για τις υπογραφές (4ετές συμβόλαιο συνεργασίας) και τις ανακοινώσεις από την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Έσε είναι ο αρχηγός της Ουρακάν και το συμβόλαιο του με την ομάδα της Αργεντινής είχε διάρκεια ως το 2024. Αγωνίζεται με άνεση σε όλες τις «κεντρικές» θέσεις της μεσαίας γραμμής, είτε σαν 6αρι, είτε σαν 8αρι είτε ακόμη και σαν 10αρι.

Ο νεαρός άσος είναι διεθνής με την U23 της «Mπλανκοσελέστε» και ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει τόσο η Αντερλεχτ, όσο και η Μπενφίκα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που βγήκε πρώτη στην… κούρσα για την υπογραφή του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ