Έσκασε η «βόμβα»: Η Αλ Χιλάλ ανακοίνωσε τον Νεϊμάρ με μυθικό συμβόλαιο (vid)

Έσκασε η «βόμβα»: Η Αλ Χιλάλ ανακοίνωσε τον Νεϊμάρ με μυθικό συμβόλαιο (vid)

Παίκτης της Αλ Χιλάλ είναι κι επίσημα ο Νεϊμάρ που αφήνει την Ευρώπη για τη Σαουδική Αραβία.

Στην Αλ Χιλάλ κι επίσημα ο Νεϊμάρ! Μετά από έξι χρόνια ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αφήνει την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία με ένα χρυσό για εκείνον deal.

Η νέα του ομάδα ανακοίνωσε τη μεγάλη μεταγραφή με ένα εντυπωσιακό βίντεο το οποίο καταλήγει με τον ποδοσφαιριστή να λέει στην κάμερα: «Είμαι εδώ στη Σαουδική Αραβία, είμαι στην Αλ Χιλάλ».

Διαβάστε επίσης: Ο Πειραιάς γιορτάζει

H Aλ Χιλάλ έδωσε 90 εκατ. ευρώ στην Παρί για να τον κάνει δικό της ενώ ο 31χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με μυθικές απολαβές. Θα λαμβάνει τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ τον χρόνο, χωρίς να υπολογίζονται τα «τρελά» μπόνους που αφορούν σε έξτρα χρήματα για νίκες αλλά και για αναρτήσεις στα social media που θα προωθούν τη Σαουδική Αραβία.

Η πρώην πλέον ομάδα του είχε αγοράσει τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα το 2017 δίνοντας 222 εκατ. ευρώ, ποσό που αποτελεί μέχρι και σήμερα ρεκόρ μεταγραφής. Με την Παρί μέτρησε 173 εμφανίσεις, 118 γκολ, 77 ασίστ και κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, δυο League Cup και τέσσερα Super Cup.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ