Αλλαγή προπονητή στην Τσουκαρίτσκι, αντίπαλο του Ολυμπιακού μετά την Γκενκ

Αλλαγή προπονητή στην Τσουκαρίτσκι, αντίπαλο του Ολυμπιακού μετά την Γκενκ

Η Τσουκαρίτσκι, αντίπαλος του Ολυμπιακού στα playoffs του Europa League αν προκριθεί επί της Γκενκ, προέβη σε αιφνίδια απόλυση του προπονητή της, Ντούσαν Κέρκεζ.

Απρόσμενες και ραγδαίες εξελίξεις στις τάξεις της Τσουκαρίτσκι, αντιπάλου του Ολυμπιακού στα play offs του Europa League αν προκριθεί επί της Γκενκ.

Η ομάδα από την Σερβία, ανακοίνωσε ξαφνικά τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της, Ντούσαν Κέρκεζ,  μετά από κάτι παραπάνω από ένα χρόνο συνύπαρξης.

Διαβάστε επίσης: Ο Πειραιάς γιορτάζει

Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν απόφαση δεν είναι ξεκάθαροι και πρόκειται για μία εντελώς απρόσμενη εξέλιξη. Ο Κέρκεζ οδήγησε πέρυσι την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας, στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και κατ’ επέκταση στα playoffs του Europa League, ενώ φέτος η Τσουκαρίτσκι είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα Σερβίας με 2 νίκες και μία ισοπαλία στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Αυτός που θα αναλάβει να κάτσει στον πάγκο της Τσουκαρίτσκι είναι ο Ίγκορ Μάτιτς, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν σκάουτερ στην εθνική νέων της Σερβίας και θα βρεθεί για πρώτη φορά σε πάγκο ως πρώτο προπονητής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κερκέζ μετά το «διαζύγιο»:

«Είχα μια συνάντηση με τους διευθυντές του συλλόγου, μίλησα και με τον πρόεδρο, αυτή τη στιγμή ήταν η καλύτερη λύση. Πραγματικά πέρασα έναν χρόνο και μερικές εκπληκτικές μέρες εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο , τους διευθυντές και όλους τους άλλους ανθρώπους που εργάζονται στη διοίκηση και γενικά στον σύλλογο, φυσικά και στους παίκτες για μια υπέροχη χρονιά. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει και να επευφημήσει την Τσουκαρίσκι. Είμαι περήφανος για αυτό που κάναμε, παραμένουμε φίλοι για μια ζωή και αυτός ο σύλλογος θα έχει πάντα έναν μεγάλο οπαδό σε εμένα.

Συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο ποδόσφαιρο. Μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι στον Τσουκαρίτσκι καλή τύχη στο υπόλοιπο της σεζόν, στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Ο σύλλογος και αυτοί οι παίκτες το αξίζουν. Ας προχωρήσουμε, επαναλαμβάνω, ως φίλοι. Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως επιστρέψω εδώ μια μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ