Ρόδρι: «Είμαστε… πεινασμένοι»

Ρόδρι: «Είμαστε… πεινασμένοι»

«Πεινασμένος» για τίτλους δήλωσε πως είναι η Μάντσεστερ Σίτι, ο μέσος των «πολιτών», Ρόδρι, στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ρόδρι εκπροσώπησε τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, στη συνέντευξη Τύπου, πριν από τον αυριανό αγώνα με τη Σεβίλλη, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για το UEFA Super Cup. Ο Ισπανός μέσος εξήγηγσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του είναι «πεινασμένοι» και πως πρόθεσή τους είναι να κατακτούν κάθε τίτλο που διεκδικούν.

Αναφερόμενος στο νικητήριο γκολ που είχε πετύχει στον τελικό του Champions League, ο Ρόδρι κατέθεσε: «Ελπίζω να σκοράρω κι άλλα τέτοια γκολ. Είναι κάτι το οποίο δουλεύω για να βελτιώσω σαν ποδοσφαιριστής, να σκοράρω συχνότερα. Φυσικά, κανείς δεν περιμένει από εμένα να σκοράρω τα γκολ, αλλά μπορώ και εγώ να βοηθήσω σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε μια ομάδα πολύ δυνατή στις στημένες φάσεις και παίκτες που μπορούν να σκοράρουν υπό αυτές τις συνθήκες».

Ενόψει της «μάχης» με τη Σεβίλλη για τον τίτλο του ευρωπαϊκού Super Cup, ο Ρόδρι εξήγησε: «Είμαστε πάντα πεινασμένοι και θέλουμε να κατακτούμε κάθε τρόπαιο που διεκδικούμε. Απογοητευτήκαμε όταν χάσαμε το Community Shield από την Άρσεναλ, για τί θεωρούσαμε ότι μας άξιζε να νικήσουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το πώς αποδώσαμε στο επόμενο ματς με την Μπέρνλι, δείχνει την πείνα που υπάρχει στην ομάδα.

Αύριο έχουμε το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και θα ζητήσω από τους συμπαίκτες μου να δείξουμε την ίδια θέληση. Πρόκειται για έναν τελικό και οι τελικοί αποτελούν μια ευκαιρία. Το ιδανικό θα ήταν να κατακτούσαμε πέντε ή έξι τίτλους μέσα σε μία σεζόν! Κάθε τελικός είναι σημαντικός.

Για εμένα, το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο, διότι ήταν το πρώτο τρόπαιο που κατέκτησα. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να το κατακτήσεις. Πάμε βήμα-βήμα. Έχουμε την ευκαιρία να ξαναβάλουμε τη Σίτι στον ευρωπαϊκό χάρτη και αυτό ακριβώς είναι που θέλουμε να κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ