«Στοπ» στην πρόσληψη του Σπαλέτι από τον Ντε Λαουρέντις

«Στοπ» στην πρόσληψη του Σπαλέτι από τον Ντε Λαουρέντις

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, βάζει «στοπ» στην πρόσληψη του Σπαλέτι στην Εθνική Ιταλίας ζητώντας να καταβληθεί η συμφωνημένη ρήτρα στη Νάπολι.

«Μπλόκο» στην πρόσληψη του Λουτσιάνο Σπαλέτι στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ιταλίας βάζει ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Όπως αναφέρει με μακροσκελή ανακοίνωσή του ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ιταλίας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δεν θα του επιτρέψει να διαδεχθεί τον Μαντσίνι στην τεχνική ηγεσία της «σκουάντρα ατζούρα», αν δεν καταβληθεί η συμφωνημένη (από Νάπολι και Σπαλέτι) ρήτρα αποδέσμευσής του.

Διαβάστε επίσης: Τα δύο μειονεκτήματα της ΑΕΚ και το μεγάλο «κιτρινόμαυρο» ατού για αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ (vids)

Μετά την παραίτηση του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια, η Ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ψάχνει τον αντικαταστάτη του, γι’ αυτό και έκανε πρόταση στον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ωστόσο, θα πρέπει να καταβάλει ρήτρα της τάξης των 3,2 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς το εν λόγω ποσό έχει συμφωνηθεί μεταξύ Νάπολι και Σπαλέτι, σε περίπτωση που ο Ιταλός τεχνικός καθίσει σε πάγκο άλλης ομάδας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο Ντε Λαουρέντις στην ανακοίνωση του έγραψε, «Ζήτησα εγγυήσεις για το σεβασμό αυτής της χρονιάς αγρανάπαυσης βάζοντας μία σχετική ρήτρα. Εάν η ποδοσφαιρική ομοσπονδίας της Ιταλίας αποφασίζει να προσλάβει τον Σπαλέτι θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα. Είναι ζήτημα αρχών, το ιταλικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να ξεφύγει από τον ερασιτεχνισμό».

Σε περίπτωση που η πρόσληψη του Σπαλέτι «κολλήσει» εντελώς, η ομοσπονδία αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις με την εναλλακτική του Αντόνιο Κόντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ