Βαγγέλης Μαρινάκης: Παρέθεσε γεύμα στους αξιωματούχους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (vid + pics)

Βαγγέλης Μαρινάκης: Παρέθεσε γεύμα στους αξιωματούχους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (vid + pics)

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρέθεσε γεύμα στους αξιωματούχους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που βρίσκονται στην Αθήνα για τον αποψινό τελικό του Super Cup.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (16/8) ο πρόεδρος του Ολυμπιακού παρέθεσε γεύμα για όλους τους αξιωματούχους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που βρίσκονται στην Αθήνα, για τον αποψινό σπουδαίο τελικό του Super Cup.

Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, αλλά και οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων, της Σεβίλλης και της Μάντσεστερ Σίτι.

Εκεί ήταν και όλα τα υπόλοιπα στελέχη της UEFA, αλλά και προσωπικότητες όπως και ο Αμερικανός πρέσβης Τζόρτζ Τσούνης αλλά και ο πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας, Μάθιου Λοτζ.

Νώριτερα, σύσκεψη με τον πρόεδρο της UEFA, τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και τον εκπρόσωπο της ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ είχε ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου είχε ως κεντρικό θέμα τη βία στα γήπεδα στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που ανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο φόντο των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παρουσία του πρωθυπουργού και του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Ζόραν Λάκοβιτς, διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών της UEFA και οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, Παναθηναϊκού Ιωάννης Αλαφούζος και της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης. Εκ μέρους του ΠΑΟΚ συμμετείχε ο Αρτούρ Νταβιντιάν, στενός συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη.

Δείτε φωτογραφίες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ