Χαμένος στην μετάφραση ο Μελισσανίδης στη σύσκεψη για την βία και το ποδόσφαιρο

Χαμένος στην μετάφραση ο Μελισσανίδης στη σύσκεψη για την βία και το ποδόσφαιρο

Ένα μη θεσμικό πρόσωπο συμμετείχε στη σύσκεψη στο Μαξίμου και επισκίασε τον πρόεδρο της ΑΕΚ.

Όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται όταν είδαν στις εικόνες και τις φωτογραφίες να παραβρίσκεται στη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό, τους αρμόδιους υπουργούς, τον πρόεδρο της UΕΦΑ και τους ιδιοκτήτες των 4 μεγάλων ΠΑΕ της χώρας ένα άγνωστο, μη θεσμικό πρόσωπο.

Τα τηλέφωνα του Μαξίμου πήραν φωτιά για να μάθουν οι δημοσιογράφοι ποιος είναι ο παράγοντας που συμμετείχε στην σύσκεψη και δεν είχε ανακοινωθεί, αφού καθόταν από την πλευρά των BIG4 του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Η κίνηση-ματ του Αλμέιδα που «υπέγραψε» την ιστορική ανατροπή της ΑΕΚ

Στη φωτογραφία από τη σύσκεψη στο Mέγαρο Μαξίμου, στην αριστερή πλευρά, ο «μη παράγοντας» επισκιάζει τον κ. Μελισσανίδη, πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Tον κρύβει από το πλάνο, καθώς στην αριστερή πλευρά κάθονται κατά σειρά στα δεξιά του κ. Μητσοτάκη, ο εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Δημήτρης Μελισσανίδης. Και εκεί θα έπρεπε να τελειώνουν οι συμμετέχοντες από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ποιός επισκιάζει τον κ. Μελισσανίδη και βρίσκεται δίπλα του;

Ο Κοσμάς…

Ανατρέχοντας στο site της ΑΕΚ τον εντοπίζει κανείς.

Είναι μεταφραστής του κ. Μελισσανίδη. Και κάθισε δίπλα του για να του μεταφράζει και να τον μεταφράζει. Έτσι, η σύσκεψη κράτησε λίγο παραπάνω λόγω …μεταφραστικών.

Τώρα αν ο πρόεδρος της ΑΕΚ χάθηκε στην μετάφραση δεν έγινε γνωστό. Το ζήτημα είναι αν κατάλαβε ότι δεν μπορεί να θεωρεί τσιφλίκι του το Ποδόσφαιρο και την ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ