Καταγγέλει ρατσιστική επίθεση κατά του γιου του ο Τζιμπρίλ Σίσε

Καταγγέλει ρατσιστική επίθεση κατά του γιου του ο Τζιμπρίλ Σίσε

Με ανάρτηση του στα social media, ο Τζιμπρίλ Σισέ κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση σε βάρος του γιου του στην αναμέτρηση Κ16 της Λίβερπουλ με την Γιουβέντους

Σοκαριστικό μήνυμα από τον Τζιμπρίλ Σισέ μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, της Λίβερπουλ και άλλων κατήγγειλε πως σε παιχνίδι αγοριών Κ16 της Λίβερπουλ με την Γιουβέντους, ο 15χρονος γιος του δέχθηκε ρατσιστική επίθεση!

Ο Σισέ ανέφερε πως ένας παίκτης της «Μεγάλης Κυρίας» αποκάλεσε τον γιο του «νέγρο». Το γεγονός αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο καθώς η αναμέτρηση διακόπηκε.

Μάλιστα ο Γάλλος ζητάει άμεση παρέμβαση των ανθρώπων της Γιουβέντους για το περιστατικό, λέγοντας πως πρέπει να δράσουν άμεσα καθώς κάτι κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό.

Πιο συγκεκριμένα ο Σισέ έγραψε: «Ως εδώ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ εναντίον της Γιουβέντους U16 (εκεί παίζει ο γιος μου) ένα παιδί από τη Γιουβέντους αποκάλεσε ένα άλλο από τη Λίβερπουλ «νέγρο». Το staff της Λίβερπουλ έπρεπε να σταματήσει το παιχνίδι. Γιουβέντους, τι θα κάνεις τώρα; Είναι κρίμα. Ένα 15χρονο παιδί. Η Γιουβέντους πρέπει να ενεργήσει αποφασιστικά και τώρα είναι κρίμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ