«Πρόταση της Λιόν στον Ολυμπιακό για Καμαρά» (Pic)

«Πρόταση της Λιόν στον Ολυμπιακό για Καμαρά» (Pic)

Η Λιόν θα μπορούσε να αποκτήσει τον Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό έναντι πέντε εκατ. ευρώ σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γαλλία.

Εξελίξεις με τον Μαντί Καμαρά ενδέχεται να υπάρξουν στο άμεσο μέλλον στον Ολυμπιακό καθώς ο 26χρονος μέσος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Λιόν.

Ο άσος από τη Γουινέα επέστρεψε στους Πειραιώτες αυτό το καλοκαίρι μετά τον δανεισμό του στη Ρόμα, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα παραμείνει στους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης: Εθνική Ελλάδος: Ρογκαβόπουλος, Λούντζης και Καλαϊτζάκης έχουν αρπάξει την ευκαιρία

Όπως αναφέρει μάλιστα το «Goneback» που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Λιόν, η γαλλική ομάδα βλέπει με πολύ θετικό μάτι την περίπτωση του Καμαρά ενώ έχει κάνει και πρόταση για να τον αγοράσει.

«Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Λιόν έχει κάνει πρόταση για τον αμυντικό χαφ του Ολυμπιακού, Μάντι Καμαρά! Ο 26χρονος διεθνής της Γουινέας αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Ρόμα, η οποία δεν άσκησε την οψιόν αγοράς του! Η Λυών θα μπορούσε να τον αποκτήσει με πέντε εκατ. ευρώ και εξετάζει ενεργά αυτήν την ευκαιρία», αναφέρεται συγκεκριμένα.

Το συμβόλαιο του Καμαρά με τον Ολυμπιακό λήγει το επόμενο καλοκαίρι οπότε σύντομα αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη. Είτε θα ανανεώσει είτε θα πωληθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ