Απόλλων Σμύρνης : Η ποδοσφαιρική αγκαλιά των Ακαδημιών

Απόλλων Σμύρνης : Η ποδοσφαιρική αγκαλιά των Ακαδημιών

Ζήσε δωρεάν την ποδοσφαιρική εμπειρία των Ακαδημιών του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης».

To ποδοσφαιρικό σχολείο του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης», που στη διάρκεια όλων αυτών των ετών έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανάδειξη ταλαντούχων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών – με κορυφαίο των τελευταίων ετών τον Ντίνο Μαυροπάνο της Άρσεναλ – ανοίγει την αγκαλιά του για να υποδεχτεί και νέα μέλη.

Δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να βιώσουν δωρεάν τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό του Συλλόγου και παράλληλα τη σωστή εκμάθηση του αθλήματος από τους έμπειρους προπονητές του, που στο σύνολό τους είναι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο.

Από σήμερα λοιπόν και μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, δηλαδή μέχρι και τις 15 Ιουνίου, ο Απόλλων Σμύρνης της πολυετούς εμπειρίας στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες και των συνεχόμενων συμμετοχών σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, προσφέρει δωρεάν προπονήσεις για τα παιδιά γεννηθέντα από το 2007 μέχρι και το 2014.

Σκοπός του εγχειρήματος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους νεαρούς αθλητές να γνωρίσουν από κοντά αυτόν τον ιστορικό Σύλλογο, ο οποίος καθιερώνεται εκεί που ανήκει. Στη Superleague.

Δοκιμαστικά για τα αγωνιστικά τμήματα

Παράλληλα θα διεξαχθούν δοκιμαστικά για τα αγωνιστικά τμήματα των αθλητών γεννηθέντων από το 2003 έως και το 2006. Μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας θα επιλεγούν από το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Σμύρνης ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν με τη φανέλα της «ελαφράς ταξιαρχίας» τη νέα σεζόν. Άλλωστε ο στόχος όλων στον ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης» είναι τα παιδιά μέσω της Ακαδημίας του αφενός να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο και αφετέρου οι πιο ταλαντούχοι αθλητές να στελεχώσουν τα αγωνιστικά τμήματα Κ 17 και Κ 20 της ΠΑΕ Απόλλων, τα οποία συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομών της Super league.

Η ανάδειξη πρωταθλητών, αριστούχων μαθητών, ικανών αθλητών που θα χαίρονται τη συμμετοχή και θα διέπονται από τις κοινωνικές αρετές που συνάδουν με την τεράστια ιστορία του Συλλόγου συνεχίζεται υπό την εποπτεία του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών και παλαίμαχου διεθνούς ποδοσφαιριστή της ομάδας, Κώστα Ποζαπαλίδη.

Πληροφορίες στη γραμματεία του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης» στο τηλέφωνο 210-2525734 και στο τηλέφωνο του τεχνικού διευθυντή Κώστα Ποζαπαλίδη 6944522164.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ