Στην Ελλάδα ο Ζαρντίμ

Στην Ελλάδα ο Ζαρντίμ

Ένας παλιός γνώριμος του Ολυμπιακού, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αναμένεται αύριο (21/5) στην Ελλάδα και τον Σκορπιό, ως καλεσμένος του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, είναι γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό της σεζόν 2012-2013, από όπου απολύθηκε στα μέσα της χρονιάς (19/1/2013). Από το 2014 όμως, ο 43χρονος πλέον Πορτογάλος προπονητής, βρίσκεται στον πάγκο της Μονακό με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.

Με το πρωτάθλημα Γαλλίας να έχει ολοκληρωθεί (και τη Μονακό να τερματίζει 2η), ο Ζαρντίμ πλέον έχει… αρκετό ελεύθερο χρόνο. Για αυτό και θα βρεθεί στη χώρα μας αύριο (21/5) σαν προσκεκλημένος του ιδιοκτήτη της Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Στη Λευκάδα και το – ιδιοκτησίας Ριμπολόβλεφ – νησάκι «Σκορπιός», θα λάβει χώρα ένα σεμινάριο ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Άκης Ζήκος (πρώην παίκτης της Μονακό). Σε αυτό είναι προσκεκλημένοι μεταξύ άλλων και ο Ζαρντίμ μαζί με τον Τάκη Λεμονή και θα δώσουν το παρών.

Ο Σκορπιός, είναι κάτι σαν… ξενοδοχείο της Μονακό, αφού συχνά πυκνά φιλοξενούνται μέλη αλλά και παίκτες της ομάδας του Πριγκιπάτου, με πιο πρόσφατη και αξιοπρόσεκτη την έλευση του παγκόσμιας κλάσης επιθετικού των Μονεγάσκων, Ραδαμέλ Φαλκάο, πέρσι το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ