Ευγενίου: «Δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβω οφειλές άλλων»

Ευγενίου: «Δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβω οφειλές άλλων»

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου, ξεκαθάρισε σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ότι δεν θα εξοφλήσει τις οφειλές στον Μπόγκνταν Μάρα.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Στράτος Ευγενίου, ήταν απολύτως ξεκάθαρος στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή, καθώς ο ισχυρός άνδρας δεν θα εξοφλήσει τις οφειλές στον Μπόγκνταν Μάρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στράτος Ευγενίου:

«Μετά την απόρριψη της αίτησης της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ, η οποία μας κοινοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 27/09/2023 από το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για την αναψηλάφηση της δίκης της υπόθεσης του πρώην ποδοσφαιριστή IOAN BOGDAN MARA, μία υπόθεση η οποία ταύτισε την ΠΑΕ μας με μία άλλη ΠΑΕ που λειτουργούσε πριν 13 χρόνια με διαφορετικό ΑΦΜ, διαφορετική έδρα κ.τ.λ, θέλω να σας υπενθυμίσω ότι η θέση μου από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το εν λόγω θέμα ήταν ξεκάθαρη απέναντι σε όλους, ότι θα προσπαθήσω να στηρίξω όλη την προσπάθεια της ανάτασης και αναγέννησης της ομάδας, αλλά και ότι δεν υπάρχει περίπτωση ν’ αναλάβω οφειλές άλλων και ιδιαίτερα οφειλές που προέρχονται από 10 και 13 χρόνια παλαιότερα.

Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο επειδή το αγαπώ και για ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο λόγο!!!

Έχω τις επιχειρήσεις μου, την οικογένεια και τους φίλους μου, μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό.

Έκανα μία μεγάλη προσπάθεια με τους συνεργάτες μου, να οδηγήσουμε την ομάδα ψηλά, εκεί που πραγματικά ανήκει, μέσα από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, αντιμετωπίζοντας καθημερινά πολλά προβλήματα και ιδιαιτέρως προβλήματα όχι μόνο οικονομικής φύσεως, που ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα ζητηθεί από εμάς να επιλυθούν. Παρ’ όλα αυτά, καθαρά και έντιμα βάλαμε ξανά την ομάδα στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας, ξεκινώντας από μηδενική αφετηρία.

Μπορεί οι προσδοκίες να είναι μεγάλες, όμως μου είναι αδύνατον ν’ ανταποκριθώ στα σημερινά δεδομένα και στις παρούσες συνθήκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ