Δεν τον χάλασε τον Μέσι: Ο Τζέημς Χάρντεν άφησε τον Αργεντινό με άδεια χέρια (vid)

Δεν τον χάλασε τον Μέσι: Ο Τζέημς Χάρντεν άφησε τον Αργεντινό με άδεια χέρια (vid)

Ο Χάρντεν δαχτυλίδι NBA δεν έχει. Άρπαξε από τον Μέσι όμως το US Cup...

Ο Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε αυτή τη φορά να κατακτήσει ακόμα έναν τίτλο στις ΗΠΑ. Ο ίδιος έμεινε εκτός αποστολής ελέω ενός τραυματισμού και η Ίντερ Μαϊάμι την πάτησε από τους Χιούστον Νταϊνάμο, αφού ηττήθηκε με 2-1 στον τελικό του Open Cup. Το θέμα όμως δεν είναι ο ηττημένος αυτού του τελικού, αλλά ο νικητής.

Και όποιος είδε τον Τζέημς Χάρντεν να παριστάνει τον ποδοσφαιρικό παράγοντα έχει σίγουρα μια ιστορία για να τη λέει για χρόνια. Τρελάθηκε ο «Μούσιας» από την κούπα. Και σαν μέτοχος του Χιούστον του έδωσε και κατάλαβε στους πανηγυρισμούς. «Λογικό» είπαν όσοι δεν τον έχουν στη καρδιά τους. Ας πανηγυρίσει στο ποδόσφαιρο, διότι δαχτυλίδι ΝΒΑ δεν έχει δει ούτε από… φωτογραφία.

Διαβάστε επίσης: Ο Πρίγκιπας του Λιμανιού, το ball boy με το κούρεμα-τάπερ, ο Γκουαρντιόλα, ο Σπανούλης και ο καλύτερος Φορτούνης ever

Για την ιστορία η ομάδα του Χιούστον πήρε προβάδισμα στο 24ο λεπτό με τον Ντόρσεϊ και διπλασίασε τα τέρματά της με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπάσι στο 33ο λεπτό. Η Ίντερ μπόρεσε απλά να μειώσει στο 90+2′ με τον Τζόζεφ Μαρτίνες και τίποτα παραπάνω. Στις κερκίδες του γηπέδου πέρα από τον Λιονέλ Μέσι και φυσικά τον Ντέβιντ Μπέκαμ, κάθισε και ο Ζινεντίν Ζιντάν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ